Депонирање и повлекување на Exness со користење на bitwallet во Јапонија

Депонирање и повлекување на Exness со користење на bitwallet во Јапонија


битпаричник во Јапонија

Полесно е од кога и да е да ја финансирате вашата Exness сметка со битпаричник. bitwallet е јапонски давател на платежна инфраструктура и платежна услуга. Нема провизија при депонирање на вашата Exness сметка со оваа возбудлива платежна услуга, додека повлекувањата се исто така бесплатни.

Еве што треба да знаете за користењето на битвалет:

Јапонија
Минимален депозит 10 американски долари
Максимален депозит 23 200 американски долари
Минимално повлекување 1 американски долари
Максимално повлекување 22 000 американски долари
Надоместоци за обработка на депозити и повлекување Бесплатно
Време на обработка на депозит и повлекување Инстант*

Терминот „инстант“ означува дека трансакцијата ќе се изврши во рок од неколку секунди без рачна обработка од нашите специјалисти за финансискиот оддел.

Забелешка : Границите наведени погоре се по трансакција освен ако не е поинаку наведено.


Депозит со битпаричник

1. Одете во делот Депозити во вашата лична област и изберете битвалет .

2. Изберете ја трговската сметка што сакате да ја надополните, валутата, како и износот на депозитот, а потоа кликнете Продолжи .

3. Ќе ви биде претставено резиме на трансакцијата; едноставно кликнете Потврди .

4. Ќе бидете пренасочени на страница каде што можете да се најавите за да платите ако имате постоечка сметка на битпаричник или да се регистрирате за да креирате нова сметка за да продолжите.

5. Следниот bitwallet ќе потврди дали постојат доволно средства за трансакцијата. Ако нема доволно, ќе ви биде побарано да надополните. Доколку постои, трансакцијата ќе заврши успешно.

а. Ако нема доволно средства, ќе се прикаже опција за најавување за депонирање средства од банкарска картичка или банкарска сметка на Mizuho.

6. Откако ќе заврши овој чекор, акцијата за депонирање ќе заврши.


Повлекување со битвалет

1. Кликнете на bitwallet во делот Повлекување на вашата лична област.

2. Изберете ја трговската сметка од која сакате да ги повлечете средствата, валутата на повлекување и износот за повлекување. Кликнете Следно .

3. Пополнете ја вашата е-пошта регистрирана во битпаричник, а потоа кликнете Потврди . Доколку е успешна, трансакцијата ќе заврши успешно. Ако не е точно, ќе треба да ги внесете деталите за вашата сметка на битпаричник и да се обидете повторно; имајте предвид дека 3 неуспеси ќе резултираат со неуспех на трансакцијата.
Thank you for rating.