Exness Контакт - Exness North Macedonia - Exness Северна Македонија

Како да контактирате со поддршката на Exness


Exness онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот Exness е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо Exness ви дава повратни информации, потребни се околу 2 минути за да добиете одговор. Не можете да прикачувате датотеки на вашата порака во онлајн разговор. Исто така, не можете да ги испраќате вашите приватни информации.

Како да контактирате со поддршката на Exness


Exness помош преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Значи, ако не ви треба брз одговор на вашето прашање, испратете е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на Exness. На овој начин Exness ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.


Exness помош по телефон

Друг начин да контактирате со Exness е телефонскиот број. Exness може да им помогне на трговците од многу земји и со многу јазици. Само изберете која било земја што ви треба и јавете се на Exness. Сите дојдовни повици ќе се наплаќаат според тарифите на градот наведени во загради. Тие ќе се разликуваат во зависност од вашиот телефонски оператор.

- 18004974- +842444581956
Јазик Пристапност Вашето локално време: GMT+0

англиски, кинески, тајландски

Достапно сега 24/7 24/7

индонезиски

Достапно сега Пон 06:00 – Саб 06:00 часот Нед 23:00 – Пет 23:00 часот

арапски

Достапно сега Пон 06:00 - Саб 06:00
Саб - Пон 19:00 - 03:00
Нед 23:00 - Пет 23:00
Саб - Нед 12:00 - 20:00 часот

хинди и урду

Достапно сега Пон 06:00 - Саб 06:00
Саб - Пон 11:00 - 03:00
Нед 23:00 - Пет 23:00
Саб - Нед 04:00 - 20:00 часот

бенгалски

Достапно сега Пон 06:00 - Саб 06:00
Саб - Пон 11:00 - 03:00
Нед 23:00 - Пет 23:00
Саб - Нед 04:00 - 20:00 часот

виетнамски

Достапно сега Пон - Саб 06:00 - 00:00 часот Нед - Пет 23:00 - 17:00 часот

јапонски

Достапно во 12h 25m Пон - Пет 10:00 - 18:00 часот Пон - Пет 03:00 - 11:00 часот

корејски

Достапно во 12h 25m Пон - Пет 10:00 - 18:00 часот Пон - Пет 03:00 - 11:00 часот

француски

Достапно сега Пон 06:00 – Саб 06:00 часот Нед 23:00 – Пет 23:00 часот

шпански

Достапно сега Пон 06:00 – Саб 06:00 часот Нед 23:00 – Пет 23:00 часот

португалски

Достапно сега Пон 06:00 – Саб 06:00 часот Нед 23:00 – Пет 23:00 часот

руски

Достапно сега Пон - Саб 12:00 - 04:00 часот Пон - Пет 05:00 - 21:00 часот

Центар за помош Exness

Овде ги добивме заедничките одговори што ви се потребни
Како да контактирате со поддршката на Exness

Кој е најбрзиот начин да се поврзеш со Exness?

Најбрзиот одговор од Exness ќе го добиете преку телефонскиот повик и онлајн разговорот.

Колку брзо можам да добијам одговор од поддршката за Exness?

Веднаш ќе добиете одговор ако контактирате со Exness по телефон. Ќе ви биде одговорено за неколку минути ако пишете преку онлајн разговор и ќе бидат потребни околу 24 часа за да добиете одговор по е-пошта.


На кој јазик Exness може да одговори?

Exness може да одговори на вашето прашање на кој било јазик што ќе ви треба. Преведувачите ќе го преведат вашето прашање и ќе ви дадат одговор на истиот јазик.


Контактирајте со Exness преку социјалните мрежи.


Како да контактирате со поддршката на Exness
Друг начин да контактирате со поддршката на Exness се социјалните медиуми. или Gmail сметка можете да испраќате порака на Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube или Gmail. Можете да поставувате вообичаени прашања на социјалните мрежи, за сериозните проблеми пишете на е-пошта [email protected]
Thank you for rating.