Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur bitwallet në Japoni

Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur bitwallet në Japoni


bitwallet në Japoni

Është më e lehtë se kurrë të financoni llogarinë tuaj Exness me bitwallet. bitwallet është një ofrues i infrastrukturës së pagesave dhe shërbimi i pagesave me bazë japoneze. Nuk ka asnjë komision kur depozitoni në llogarinë tuaj Exness me këtë shërbim emocionues pagese, ndërsa tërheqjet janë gjithashtu pa pagesë.

Ja çfarë duhet të dini rreth përdorimit të bitwallet:

Japonia
Depozita minimale 10 USD
Depozita maksimale 23 200 USD
Tërheqja minimale 1 USD
Tërheqja maksimale 22 000 USD
Tarifat e përpunimit të depozitave dhe tërheqjeve Falas
Koha e përpunimit të depozitave dhe tërheqjeve I menjëhershëm*

Termi "i menjëhershëm" tregon se një transaksion do të kryhet brenda pak sekondash pa përpunim manual nga specialistët e departamentit tonë financiar.

Shënim : Kufijtë e specifikuar më sipër janë për transaksion, përveç nëse përmendet ndryshe.


Depozitë me bitwallet

1. Shkoni te seksioni Depozita në Zonën tuaj Personale dhe zgjidhni bitwallet .

2. Zgjidhni llogarinë tregtare që dëshironi të plotësoni, monedhën, si dhe shumën e depozitës, më pas klikoni Vazhdo .

3. Një përmbledhje e transaksionit do t'ju paraqitet; thjesht klikoni Konfirmo .

4. Do të ridrejtoheni në një faqe ku mund të identifikoheni për të paguar nëse keni një llogari ekzistuese bitwallet, ose Regjistrohuni për të krijuar një llogari të re për të vazhduar.

5. Bitwallet-i i ardhshëm do të verifikojë se ekzistojnë fonde të mjaftueshme për transaksionin. Nëse nuk ka mjaftueshëm, do t'ju kërkohet të rimbushni. Nëse ka, transaksioni do të përfundojë me sukses.

a. Nëse nuk ka fonde të mjaftueshme, do të paraqitet një opsion identifikimi për të depozituar fonde nga një kartë bankare ose llogari bankare Mizuho.

6. Pasi të përfundojë ky hap, veprimi i depozitimit do të përfundojë.


Tërheqje me bitwallet

1. Klikoni bitwallet në seksionin Tërheqje të Zonës tuaj Personale.

2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet, monedhën e tërheqjes dhe shumën e tërheqjes. Klikoni Next .

3. Plotësoni adresën tuaj të emailit të regjistruar në bitwallet dhe më pas klikoni Konfirmo . Nëse është i suksesshëm, transaksioni do të përfundojë me sukses. Nëse është e pasaktë, do t'ju duhet të futni detajet e llogarisë suaj të bitwallet dhe të provoni përsëri; vini re se 3 dështime do të rezultojnë në dështimin e transaksionit.
Thank you for rating.