Exness Hap llogari - Exness Albania - Exness Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness


Si të hapni një llogari në Exness

Si të hapni llogarinë Exness në një PC

Si të hapni një llogari

1. Klikoni këtu për të vizituar faqen e internetit të ndërmjetësit, më pas klikoni "Hap llogari".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
2. Në faqen e regjistrimit, bëni hapat e mëposhtëm:
 • Zgjidhni vendin tuaj të banimit ; kjo nuk mund të ndryshohet dhe do të diktojë se cilat shërbime pagesash janë në dispozicion për ju.
 • Shkruani adresën tuaj të emailit .
 • Krijoni një fjalëkalim për llogarinë tuaj Exness.
 • Futni një kod partneri (opsionale), i cili do të lidhë llogarinë tuaj Exness me një partner në programin Exness Partnership .
 • Shënim : në rastin e një kodi partneri të pavlefshëm, kjo fushë hyrje do të pastrohet në mënyrë që të mund të provoni përsëri.
 • Shënoni kutinë që deklaron se nuk jeni shtetas ose banor i SHBA-së nëse kjo vlen për ju.
 • Sigurohuni që të kontrolloni që të dhënat janë të sakta, më pas klikoni në butonin " Vazhdo ".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Urime, llogaria juaj Exness është krijuar dhe do të dërgohet në Exness Terminal. Klikoni butonin " Llogaria Demo " për të tregtuar me llogarinë Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo.$10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit. Klikoni butonin " Llogaria reale ".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Shkoni te Zona Personale për të hapur më shumë llogari tregtare.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Si parazgjedhje, një llogari e vërtetë tregtare dhe një llogari tregtare demo (të dyja për MT5) krijohen në Zonën tuaj të re Personale; por është e mundur të hapen llogari të reja tregtare.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Regjistrimi në Exness mund të bëhet në çdo kohë, edhe tani!

Pasi të jeni regjistruar, këshillohet që të verifikoni plotësisht llogarinë tuaj Exness për të fituar akses në çdo veçori të disponueshme vetëm për Zonat Personale plotësisht të verifikuara.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

Ju keni mundësinë të krijoni edhe më shumë llogari tregtare dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë: 1. Nga Zona

juaj Personale, klikoni Hap llogari të re në zonën 'Llogaritë e mia'. 2. Zgjidhni nga llojet e disponueshme të llogarive tregtare dhe nëse preferoni një llogari reale ose demo. 3. Ekrani tjetër paraqet cilësimet e mëposhtme:
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

 • Një tjetër mundësi për të zgjedhur një llogari Real ose Demo .
 • Një zgjedhje midis terminaleve tregtare MT4 dhe MT5 .
 • Caktoni levën tuaj maksimale.
 • Zgjidhni monedhën e llogarisë tuaj (vini re se kjo nuk mund të ndryshohet për këtë llogari tregtare pasi të jetë caktuar).
 • Krijo një pseudonim për këtë llogari tregtare.
 • Vendosni një fjalëkalim të llogarisë tregtare.
 • Klikoni Krijo një llogari pasi të jeni të kënaqur me cilësimet tuaja.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

4. Llogaria juaj e re tregtare do të paraqitet në skedën 'Llogaritë e Mia'.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Urime, keni hapur një llogari të re tregtare.
Si të depozitoni në Exness

Si të hapni llogarinë Exness në një smartphone


Vendosni dhe hapni një llogari

Përveç kësaj, ju mund të regjistroheni për një llogari Exness përmes aplikacionit Exness Trader duke ndjekur këto hapa:

1. Shkarkoni Exness Trader nga App Store ose Google Play .

2. Instaloni dhe ngarkoni Exness Trader.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Zgjidhni Regjistrohu .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
4. Trokitni lehtë mbi Ndrysho shtetin/rajonin për të zgjedhur vendin tuaj të banimit nga lista, më pas prekni Vazhdo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
5. Futni adresën tuaj të emailit dhe Vazhdo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
6. Krijoni një fjalëkalim që plotëson kërkesat. Prekni Vazhdo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
7. Jepni numrin tuaj të telefonit dhe trokitni lehtë mbi Dërgo një kod .

8. Futni kodin 6-shifror të verifikimit të dërguar në numrin tuaj të telefonit dhe më pas trokitni lehtë mbi Vazhdo . Mund të prekni Ridërgo një kod nëse koha mbaron.

9. Krijoni një kod kalimi 6-shifror dhe më pas futeni sërish për ta konfirmuar. Kjo nuk është fakultative dhe duhet të plotësohet përpara se të mund të hyni në Exness Trader.

10. Mund të konfiguroni biometrikën duke shtypur Lejo nëse pajisja juaj e mbështet atë ose mund ta kapërceni këtë hap duke shtypur Jo tani .

11. Ekrani i depozitave do të shfaqet, por mund të trokitni prapa për t'u kthyer në zonën kryesore të aplikacionit.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Urime, Exness Trader është ngritur dhe gati për t'u përdorur.

Pas regjistrimit, krijohet një llogari demo për ju (me 10 000 USD fonde virtuale) për të praktikuar tregtimin.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Së bashku me një llogari demo, një llogari e vërtetë krijohet për ju pas regjistrimit.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

Krijimi i një llogarie të re tregtare është vërtet e thjeshtë. Le t'ju tregojmë se si të krijoni një llogari në aplikacionin Exness Trader.

1. Prekni në menunë rënëse në skedën tuaj Llogaritë në ekranin tuaj kryesor.

2. Klikoni në shenjën plus në anën e djathtë dhe zgjidhni Llogaria e Re Reale ose Llogaria e Re Demo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Zgjidhni llojin tuaj të preferuar të llogarisë nën fushat MetaTrader 5 dhe MetaTrader 4 .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
4. Vendosni monedhën e llogarisë , levën dhe futni pseudonimin e llogarisë . Prekni Vazhdo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
5. Vendosni një fjalëkalim tregtar sipas kërkesave të shfaqura.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Ju keni krijuar me sukses një llogari tregtare. Prekni Bëni Depozitë për të zgjedhur një mënyrë pagese për depozitimin e fondeve dhe më pas prekni Tregtoni.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet më poshtë.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Vini re se monedha e llogarisë e vendosur për një llogari nuk mund të ndryshohet pasi të jetë caktuar. Nëse dëshironi të ndryshoni pseudonimin e llogarisë tuaj, mund ta bëni këtë duke u identifikuar në faqen personale të internetit.


Si të regjistroheni në Exness


Hyni në Platformën Tregtare MT5

Hyrja në terminalin tuaj tregtar MT5 është e thjeshtë. Mjafton të keni gati numrin e llogarisë, fjalëkalimin dhe serverin tuaj në Forex.

Nëse dëshironi të tregtoni direkt në shfletuesin tuaj, klikoni "Tregti" - "MT5 WebTerminal".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Më poshtë do të shihni faqen e re. Ai tregon hyrjen dhe serverin tuaj, thjesht shkruani fjalëkalimin tuaj dhe klikoni "Ok".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Tani mund të tregtoni në MT5
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Hyni në Platformën Tregtare MT4

Hyrja në terminalin tuaj tregtar MT4 është gjithashtu e lehtë. Mjafton të keni gati numrin e llogarisë, fjalëkalimin dhe serverin tuaj në Forex.

Nëse dëshironi të tregtoni drejtpërdrejt në shfletuesin tuaj, klikoni "Tregti" - "MT4 WebTerminal".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Më poshtë do të shihni faqen e re. Ai tregon hyrjen dhe serverin tuaj, thjesht shkruani fjalëkalimin tuaj dhe klikoni "Ok".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Tani mund të tregtoni në MT4
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness


Hyni në Exness

1. Për t'u identifikuar në një llogari me Exness vizitoni faqen tonë të internetit dhe klikoni në butonin " Identifikohu " në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
2. Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin dhe klikoni "Vazhdo".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Pasi të keni hyrë me sukses në Zonën tuaj Personale. Nga "Llogaritë e mia", kliko ikonën e cilësimeve të llogarisë për të shfaqur opsionet e saj.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
4. Zgjidhni Informacioni i llogarisë dhe do të shfaqet një dritare me informacionin e asaj llogarie. Këtu do të gjeni numrin e hyrjes MT4/MT5 dhe numrin e serverit tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Vini re se për t'u identifikuar në terminalin tuaj tregtar, ju nevojitet edhe fjalëkalimi juaj tregtar i cili nuk shfaqet në Zonën Personale. Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj , mund ta rivendosni atë duke klikuar "Ndrysho fjalëkalimin e tregtimit" nën cilësimet siç u pa më parë. Informacioni i hyrjes si numri i hyrjes në MT4/MT5 ose numri i serverit është i fiksuar dhe nuk mund të ndryshohet.

Nëse dëshironi të tregtoni direkt në shfletuesin tuaj. Kliko "Tregtia" - "Exness Terminal".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Terminali Exness.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness

Nuk mund të identifikohem në Zonën time personale Exness

Përballja me vështirësi gjatë hyrjes në Zonën tuaj Personale (PA) mund të jetë zhgënjyese. Mos u shqetësoni, ne kemi krijuar një listë kontrolli për t'ju ndihmuar.

Kontrolli i emrit të përdoruesit

Emri i përdoruesit për t'u identifikuar në PA është adresa juaj e plotë e regjistruar e emailit. Mos vendosni asnjë numër llogarie tregtare ose emrin tuaj si emër përdoruesi.

Kontrolli i fjalëkalimit

Duhet të përdorni fjalëkalimin e PA të vendosur në momentin e regjistrimit për t'u identifikuar me sukses.

Gjatë futjes së fjalëkalimit:
 1. Kontrolloni për ndonjë hapësirë ​​shtesë që mund të jetë shtuar pa dashje. Kjo zakonisht ndodh kur përdorni copy-paste për të futur informacione. Mundohuni ta futni manualisht nëse përballeni me probleme.
 2. Kontrolloni nëse Caps Lock është i aktivizuar. Fjalëkalimet janë të ndjeshme ndaj shkronjave të vogla.

Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, mund ta rivendosni atë duke klikuar këtë lidhje për të rivendosur fjalëkalimin e Zonës Personale.

Kontrolli i llogarisë

Nëse keni aplikuar që llogaria juaj të mbyllet me Exness në të kaluarën, nuk mund ta përdorni më atë PA. Për më tepër, nuk mund ta përdorni atë adresë emaili për t'u regjistruar përsëri. Krijoni një PA të ri me një adresë tjetër emaili për t'u regjistruar përsëri me ne.

Shpresojmë ta gjeni këtë të dobishme. Në rast të ndonjë problemi të mëtejshëm, mos hezitoni të kontaktoni Ekipin tonë miqësor të Mbështetjes.


Si të rivendosni fjalëkalimin tuaj Exness

Hapat e nevojshëm varen nga lloji i fjalëkalimit që dëshironi të rikuperoni:

 • Fjalëkalimi i zonës personale
 • Fjalëkalimi tregtar
 • Qasje vetëm për lexim
 • Fjalëkalimi i telefonit (fjalë sekrete)


Fjalëkalimi i zonës personale:

Ky është fjalëkalimi që përdoret për të hyrë në zonën tuaj personale.

1. Shkoni te Exness dhe klikoni " Identifikohu ", do të shfaqet forma e re.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
2. Zgjidhni "Kam harruar fjalëkalimin tim".

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Futni adresën e emailit të përdorur për t'u regjistruar në Exness, shënoni Unë nuk jam robot dhe klikoni Vazhdo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
4. Në varësi të llojit tuaj të sigurisë, do t'ju dërgohet një kod verifikimi në emailin tuaj për ta futur në këtë hap tjetër. Kliko Konfirmo .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
5. Fusni një fjalëkalim të ri dy herë
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
6. Fjalëkalimi juaj i ri është vendosur tani; ju duhet ta përdorni vetëm kur identifikoheni për të përfunduar.


Fjalëkalimi tregtar:

Ky është fjalëkalimi i përdorur për të hyrë në një terminal me një llogari specifike tregtare.

1. Hyni në Zonën tuaj Personale dhe klikoni ikonën e dhëmbëzimit (menyja rënëse) në çdo llogari tregtare te Llogaritë e mia, më pas zgjidhni Ndrysho fjalëkalimin e tregtimit.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
2. Futni fjalëkalimin e ri, duke ndjekur rregullat e detajuara nën dritaren që shfaqet, më pas klikoni Ndrysho fjalëkalimin.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Në varësi të llojit tuaj të sigurisë, do t'ju dërgohet një kod verifikimi 6-shifror për ta futur në këtë hap tjetër, megjithëse kjo nuk do të jetë e nevojshme për një llogari Demo. Klikoni Konfirmo pasi të keni përfunduar.

4. Do të merrni njoftim se ky fjalëkalim është ndryshuar me sukses.


Qasje vetëm për lexim:

Ky fjalëkalim lejon akses të kufizuar në një llogari tregtare për një palë të tretë, me të gjitha tregtitë të çaktivizuara.

1. Identifikohu në Zonën tënde Personale dhe kliko ikonën e dhëmbëzimit (menyja rënëse) në çdo llogari tregtare te "Llogaritë e mia" dhe më pas zgjidhni "Cilëso qasjen vetëm për lexim ".
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
2. Vendosni një fjalëkalim, duke ndjekur rregullat e detajuara dhe sigurohuni që ai të mos jetë i njëjtë me fjalëkalimin tuaj të tregtimit ose do të dështojë. Klikoni Konfirmo kur të përfundojë
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në Exness
3. Një përmbledhje që përfshin serverin, hyrjen dhe fjalëkalimin e aksesit vetëm për lexim do të shfaqet. Mund të klikoni Kopjo kredencialet për t'i ruajtur ato në kujtesën tuaj.

4. Fjalëkalimi juaj i aksesit vetëm për lexim tani është ndryshuar.


Fjalëkalimi i telefonit (fjalë sekrete):

Kjo është fjala juaj sekrete, e përdorur për të verifikuar identitetin tuaj në kanalet tona të mbështetjes; përmes Live Chat ose telefonik.

Fjala juaj sekrete, e vendosur kur jeni regjistruar për herë të parë, nuk mund të ndryshohet, prandaj mbajeni të sigurt. Kjo është për të mbrojtur klientët tanë nga mashtrimi i identitetit; nëse e keni humbur fjalën tuaj sekrete, kontaktoni Mbështetjen përmes Live Chat për ndihmë të mëtejshme.

E kam futur gabimisht shumë herë kodin tim të verifikimit 6-shifror dhe jam bllokuar tani.

Mos u shqetësoni, do të bllokoheni përkohësisht, por mund të përpiqeni ta kryeni përsëri këtë veprim pas 24 orësh. Nëse dëshironi të provoni përsëri më shpejt, pastrimi i memories dhe kukit mund të ndihmojë, por kini parasysh se kjo nuk është e garantuar të funksionojë.

Thank you for rating.