Përmbledhje e pikave

Shtabi Siafi 1, Ndërtesa PORTO BELLO, Banesa 401,3042, Limasol, Qipro
Rregullore FCA, CySEC, FSA (JP)
Platformat Softueri tregtar MetaTrader që ofron platforma MT4 dhe MT5
Instrumentet 107 çifte monedhash, CFD mbi stoqet dhe indekset, energjitë, metalet dhe 7 kriptomonedha.
Kostot Kostot e tregtimit dhe spread-et janë të ulëta dhe mesatare në krahasim me konkurrencën
Llogaria Demo Në dispozicion
Depozita minimale 1$
Leva 1:30 deri në 1:1000
Komisioni për Tregti Nr
Përhapje fikse po
Opsionet e tërheqjes
Transfertë bankare me kartë krediti
Skrill, Neteller, WebMoney
Perfect Money, CashU
Arsimi Edukim profesional me materiale të gjera mësimore, uebinarë të drejtpërdrejtë dhe seminare të mbajtura rregullisht
Mbështetja e Klientit 24/7Prezantimi

Exness është një ndërmjetës me reputacion në internet Forex në vitin 2008. Që nga fillimi i saj, kompania është rritur për t'u bërë një lojtar i rëndësishëm në industrinë e tregtimit online Forex. Ndërmjetësi është i njohur për platformat e tij të lehta për t'u përdorur dhe gjithashtu një nivel të lartë transparence.

Exness u ofron përdoruesve mundësinë për të tregtuar në një gamë të gjerë klasash aktivesh që mbulojnë Forex dhe CFD në kripto, metale, energji, aksione dhe indekse në pesë llogaritë kryesore tregtare. Llogaritë profesionale quhen Raw Spread, Pro dhe Zero me levë llogarie deri në 1:2000 në MT4 dhe levë të pakufizuar në MT5, pa komisione tregtimi në llogarinë Pro dhe komision 3,5 USD për lot, për anë për llogaritë Raw Spread dhe Zero. Llogaritë standarde quhen Standard dhe Standard Cent të cilat janë të dyja pa komision. Llogaritë demo dhe llogaritë islamike pa shkëmbim janë gjithashtu të disponueshme.

Klientët e Exness mund të tregtojnë në MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 të njohur globalishtplatformat tregtare për sistemet Windows, Mac, Linux, Android dhe iOS, si dhe Exness Web Terminal. Përdoruesve u ofrohen gjithashtu një sërë metodash depozitimi dhe tërheqjeje, duke përfshirë kartat bankare dhe kuletat elektronike. Ndërmjetësi ofron gjithashtu një shumëllojshmëri të gjerë materialesh edukative nëpërmjet artikujve dhe videove, si dhe analiza të drejtpërdrejta të tregut, një kalendar ekonomik, WebTV dhe kalkulatorë tregtimi.

Mbështetja e klientit ofrohet në 13 gjuhë me mbështetje 24/5 në 11 gjuhë dhe mbështetje 24/7 në anglisht dhe kinezisht përmes Live Chat ose Email.

Exness merr një rol aktiv në jetën shoqërore , si dhe vepron si një partner i nderuar sponsorizimi me organizata të ndryshme. Aktualisht, Exness sponsorizon me krenari ekipin numër një të futbollit në botë, Real Madrid.
Rishikimi Exness

Pro dhe kundra

PRO KONS
 • Ekzekutimi i porosive me shpejtësi të lartë
 • Leva më e lartë e Forex në treg
 • Kostot e tregtimit dhe përhapjet janë të ulëta
 • Mbështetja e klientit operon në rajonet e botës në dispozicion 24/7
 • Ofron një larmi të gjerë dhe sistem të tërheqjes dhe depozitimit të menjëhershëm.
 • Ofron platforma adekuate tregtare si MetaTrader 4, MetaTrader 5, platformë tregtare Mobile dhe një Terminal Web MT4.
 • Ofron tregtarët Forex me më shumë se 90 opsione të monedhës së llogarisë së tregtimit Forex.
 • Ofron mjete efektive tregtare si treguesit e tregtimit dhe sistemet e grafikëve.
 • Disponueshmëria e një hosti falas VPS.
 • Rregulluar nga një numër i madh autoritetesh rregullatore financiare: CySEC, FCA, BaFin, MiFID, ICF, SVGFSA
 • Fondet e klientit mbahen në llogari të ndara
 • Dealing-Desk Broker
 • Sistemi i tregtimit të kopjeve
 • Disa klientë ankohen për një platformë të ngadaltë MT5.
 • Windows kërcyes i bezdisshëm në faqen e internetit.
 • Tregtimi i aplikacionit celular nuk është i pajtueshëm me disa pajisje Android.
Çmimet

Së bashku me historinë e saj të funksionimit, Exness është shpërblyer dhe njohur shumë herë duke përfshirë aspekte të ndryshme si kënaqësia e klientit, teknologjia e tregtimit dhe renditja e përgjithshme duke njohur suksesin e saj.

Rishikimi Exness

Kur bëhet fjalë për inovacionin e tregut, ky ndërmjetës Forex mund të thuhet se është një ndërmjetës i vjetër i shkollës pasi është një nga ndërmjetësit e paktë në industri që ende nuk ka zbatuar konceptin e rrjeteve sociale. Megjithatë, tregtarët kanë ende shumë besim te Exness kryesisht për shkak të angazhimit të saj për të ofruar shërbime me cilësi të lartë.A është Exness i sigurt apo mashtrim ?

Për të mbrojtur fondet e investuara, kur zgjedh një kompani për një partneritet afatgjatë, një tregtar profesionist duhet të marrë parasysh jo vetëm kushtet e tregtimit të kompanisë. Por gjithashtu, më e rëndësishmja, sigurohuni që operacionet e kompanisë të jenë në përputhje me kërkesat ligjore të vendit përkatës dhe me standardet financiare të njohura ndërkombëtarisht.

Pro Kundër
• Rregulluar nga CySEC, FCA

• Llogaritë e ndara dhe raportet vjetore

• Aplikohet Mbrojtja e Bilancit Negativ

• Nuk është i listuar në bursë

• Propozimi global i rregulluar nga SFSA

A është e ligjshme Exness?

Exness Group për shkak të prezencës së tij në vende të ndryshme dhe zyrave të themeluara të rregulluara nga autoritetet e nevojshme lokale që gjithashtu respektohen shumë brenda industrisë. Exness UK Ltd autorizohet dhe rregullohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare , ndërsa Exness CY Ltd mban një licencë nga CySEC .

Kështu, ndërmjetësi lejoi të ofrojë produkte ose shërbime financiare në kuadër të aktivitetit të tij në vendet e sipërpërmendura dhe në një vend tjetër në ZEE. Gjithashtu, ekziston një licencë nga një Seychelles në det të hapur, e cila më tepër ofron vetëm regjistrim sesa rregullim serioz, megjithatë licencat shtesë nga autoritetet me reputacion i bëjnë gjërat dhe Exness ofron të besueshme.

Rishikimi Exness

Si jeni të mbrojtur?

Prandaj, dhe për shkak të standardeve operacionale që vendosen sipas kërkesave së bashku me mbrojtjen e klientit, ndarjen e parave dhe pjesëmarrjen në fondin apo skemën e kompensimit të investitorëve. Regjistrimi i EEA dhe ofrimi i shërbimeve në baza ndërkufitare kryhet me autorizim nga autoritetet ndër-shtetërore brenda Evropës, gjë që i bën standardet e funksionimit të Exness shumë të arsyeshme.

Llogaritë

“Exness ofron 5 llogari të ndryshme tregtare. Llogaritë standarde përfshijnë centin standard dhe standard. Llogaritë profesionale përfshijnë Raw Spread, Pro dhe Zero. Llogaritë demo dhe llogaritë islamike pa shkëmbim janë gjithashtu të disponueshme.”


Llogaritë Standarde përfshijnë llogarinë Standarde dhe Standarde Cent të cilat janë të dyja pa komision, siç tregohet më poshtë:

Rishikimi Exness
Llogaritë Profesionale përfshijnë Llogaritë Raw Spread, Pro dhe Zero, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi Exness

Llogaria Standard Cent është e disponueshme vetëm në MetaTrader 4 dhe jo në MetaTrader 5. Llogaritë Profesionale ofrojnë leva të ndryshme me disa të reklamuara si 'të pakufizuara' dhe të tjera maksimumi 1:2000.

Përdoruesit mund të hapin një llogari duke klikuar në Hap llogari ose Llogari të re në faqen e internetit të ndërmjetësit.
Rishikimi Exness

Pasi një përdorues fut vendin, emailin dhe fjalëkalimin e tij, ai më pas mund të zgjedhë llogarinë tregtare që dëshiron të hapë ndërsa ridrejtohet në panelin e kontrollit My.Exness.

Rishikimi Exness

Për të përfunduar procesin e regjistrimit, përdoruesve u kërkohet të verifikojnë numrin e tyre të telefonit dhe informacionin personal siç tregohet më poshtë:

Rishikimi Exness

Kjo mund të bëhet edhe në një fazë të mëvonshme. Sidoqoftë, në këtë pikë, përdoruesit mund të hyjnë në zonën personale My.Exness për të parë dhe hapur llogari të reja, si dhe për të hyrë në depozitat, tërheqjet, platformat e tregtimit, bonuset, tregtimin social dhe më shumë, siç tregohet më poshtë:

Rishikimi Exness

Exness nuk pranon klientë nga këto vende të kufizuara: SHBA, Malajzia, Rusia, Shën Vincenti dhe Grenadinet, Qyteti i Vatikanit, Izraeli, Samoa Amerikane, Baker Island, Guam, Howland Island, Kingman Reef, Ishujt Mariana Veriore, Puerto Rico, Midway Ishujt, Wake Island, Palmyra Atoll, Jarvis Island, Johnston Atoll, Navassa Island.Produktet

Për të përmbushur nevojat e ndryshme të të gjithë tregtarëve të saj, Exness ofron një gamë të gjerë produktesh cilësore për t'u tregtuar për mbulimin e Forex dhe CFD-ve mbi Metalet, Energjitë, Kripto, Indekset dhe Stoqet.

Më poshtë është një listë e vetëm disa prej tregjeve të disponueshme për tregtim:

FOREX METALET stoqe
AUDTRI XAGAUD Apple
CADMXN XAGEUR eBay
EURUSD XPDUSD Intel
GBPJPY XPTUSD JP Morgan
NOK.SEK Kripto Tregues
USD.SGD BCHUSD Gjermani 30
Energjitë BTCJPY Franca 40
UKOil ETHUSD Japonia 225
Nafta e SHBA XRPUSD US Wall Street 30


* Detajet në lidhje me asetet e disponueshme janë marrë nga faqja e internetit e Exness dhe platforma tregtare dhe janë të sakta në kohën e këtij rishikimi.

Kostot e tregtimit si spread-et, komisionet dhe normat e financimit njëditor (swap) ndryshojnë në varësi të instrumentit që tregtohet dhe mbulohen më tej në këtë rishikim.Leva

Si shumica e ndërmjetësve Forex, Exness gjithashtu ofron të përdorë levën, e cila mund të rrisë fitimet e mundshme përmes mundësisë së saj për bilancin e shumëfishtë të llogarive fillestare.

Nivelet e levës gjithmonë në varësi të instrumentit që tregtoni, siç përcaktohet mirë nga kufizimet rregullatore dhe niveli juaj personal i aftësisë.

Meqenëse FCA dhe CySEC së bashku me direktivën e saj evropiane miFID ulën ndjeshëm mundësinë e niveleve të levës, leva maksimale që mund të përdorni si tregtar me pakicë është
 • 1:30 për monedhat kryesore,
 • 1:20 për të miturit
 • 1:10 për mallrat .

Megjithatë, një ent global i Exness mund të lejojë raporte shumë më të larta të levës deri në 1:1000, të cilat përcaktohen gjithashtu nga vendi i origjinës suaj.

Dhe sigurisht, mësoni gjithmonë se si të përdorni levën në mënyrë korrekte, pasi leva mund të rrisë gjithashtu humbjet tuaja të mundshme dhe është një veçori e ndryshme në instrumente të ndryshme.Komisionet dhe Përhapjet

“Kostot e tregtimit me Exness ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë së hapur dhe tregut që tregtohet. Disa llogari ofrojnë tregti pa komision dhe disa janë të bazuara në komision me përhapje të papërpunuara nga 0 pips.


Llogaritë Standarde dhe Standard Cent (vetëm MT4) ofrojnë tregti pa komision me diferenca që fillojnë nga 0,3 pips.


Rishikimi Exness
Llogaria profesionale Pro ofron tregtim pa komision me përhapje që fillojnë nga 0,1 pips. Llogaria profesionale e Raw Spread ofron tregtim të bazuar në komisione deri në 3,5 USD për lot/për anë me përhapje që fillojnë nga 0 pips. Tregtimi i bazuar në komisione të ofertës së llogarisë zero duke filluar nga 3.5 USD për lot/për anë, me përhapje që fillojnë nga 0 pips.
Rishikimi Exness

Spread-et dhe normat e shkëmbimit ndryshojnë në varësi të instrumentit që tregtohet dhe llojit të llogarisë së hapur.

Shihni disa nga shembujt më poshtë për një kuptim më të mirë të kostove të Exness dhe krahasimin me ndërmjetësit e tjerë, si dhe krahasoni tarifat me një ndërmjetës tjetër DF Markets.

Krahasimi midis tarifave Exness dhe ndërmjetësve të ngjashëm

Aseti/ Çifti Tarifat Exness Tarifat ETFinance Tarifat OctaFX
EUR USD 1.2 0.7 0.5
Nafta e papërpunuar WTI 4 3 2
Ari 0.3 0.37 0.2
Tarifa e pasivitetit po po po
Tarifa e depozitës Nr Mesatare E ulët
Renditja e tarifave I ulët/mesatar Lartë MesatareRrokulliset mbi

Gjithashtu, konsideroni gjithmonë tarifën e rikthimit të Exness ose një nate si kosto, e cila ngarkohet në pozicionet e mbajtura më shumë se një ditë. Secili instrument ngarkon kuotën e ndryshme për pozicionet e një nate, të cilat mund të jenë si tarifë ose rimbursim, shikoni mostrën në disa nga instrumentet e mësipërme.Platformat

Rishikimi Exness

Ndërmjetësi ofron shërbimet e tij të ndryshme si në MetaTrader 4 ashtu edhe në MetaTrader 5. Platforma MetaTrader 4 është e disponueshme në një version të bazuar në ueb, version desktop si dhe në aplikacione celulare.

MetaTrader 5 konsiderohet të jetë një version i përmirësuar i MetaTrader 4. Megjithatë, shumë ndërmjetës Forex online preferojnë platformën MetaTrader 4 sepse MetaTrader 5 nuk mbështet mbrojtje. Për më tepër, platforma MT5 nuk mbështet Këshilltarët e Ekspertëve të MT4 të njohur gjerësisht si EA. Dy platformat (MT4 dhe MT5) janë shumë të koduara për të mbrojtur të dhënat personale të tregtarëve.

Exness u ofron përdoruesve mundësinë për të tregtuar në platformën tregtare MetaTrader 4 të njohur globalisht

 • 30 tregues të integruar.
 • Llojet e ekzekutimit të urdhrit të menjëhershëm dhe tregu.
 • Autotrading nëpërmjet MQL4.
 • Çmimet në kohë reale.

Platforma tregtare Exness MetaTrader 5 lejon përdoruesit të:
 • Shiko 38 tregues të integruar dhe 22 mjete analitike.
 • Qasuni në analizën themelore nëpërmjet një kalendari ekonomik të integruar dhe ngjarjeve të lajmeve.
 • Shikoni deri në 21 periudha të ndryshme kohore.
 • Zhvilloni sisteme të automatizuara përmes MQL5.


Tregtimi në internet

Ndërsa të dyja platformat janë softuer të mirënjohur në industri, MetaTrader4 përmban një platformë tregtare të përshtatshme dhe funksionale që është njohur nga tregtarët profesionistë botërorë dhe tregtarët me pakicë gjithashtu. Ndërsa MT5 është një version më i zhvilluar i atij të mëparshmi me veçori të fuqishme dhe mundësi të reja. Mund t'i aksesoni të dyja nëpërmjet Web Trading, e cila është pa pagesë nga platforma e shkarkimit ose instalimit e aksesueshme përmes shfletuesit.

Megjithatë, versioni i uebit është gjithmonë më pak i avancuar si ai i desktopit, kështu që nëse zhvilloni një strategji gjithëpërfshirëse dhe keni nevojë për më shumë veçori personalizimi dhe grafiku, shkoni te versioni i desktopit.

Rishikimi Exness

Platforma e desktopit

Të dy MT4 dhe MT5 mbështesin të gjitha pajisjet duke përfshirë PC dhe MAC, kështu që zgjedhja është e juaja se cilën platformë preferoni të përdorni ose standardin e industrisë ose versionin e ri të zhvilluar MT5. Është mirë të përmend përsëri se çdo llogari mbështet të dyja platformat, kështu që nuk ka nevojë të specifikoni, mund të përdorni dy në të njëjtën kohë, gjë që është e mrekullueshme.


Përdoruesit e Terminalit Exness

gjithashtu mund të tregtojnë në Terminalin Ueb Exness i cili ofron funksionalitet të shpejtë dhe të thjeshtë tregtimi, por me veçori të kufizuara. Kjo mund të arrihet nga Zona Personale My.Exness, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi Exness


Moile Trading

Nga komoditeti i pajisjeve të tyre celulare, tregtarët Exness janë në gjendje të kryejnë pothuajse të gjitha funksionet e platformave MT4 dhe MT5. Falë tregtimit në celular, klientët mund të kryejnë aktivitete të ndryshme tregtare nga kudo në botë me kusht që të jenë të lidhur në internet.

Tregtarët veçanërisht ata që janë vazhdimisht në lëvizje preferojnë tregtimin celular Forex për shkak të komoditetit dhe besueshmërisë së tij. Fakti që Exness mbështet tregtimin me celular është një plus i madh dhe kompania do të vazhdojë të gëzojë një model rritjeje në rritje.

 • Aplikacioni Apple iOS
 • Aplikacioni Android
 • Tregtimi- CFD dhe Fore
Rishikimi Exness

Stilet e tregtimit

Meqenëse ka shumë tregtarë që ende preferojnë MT4, të dyja opsionet janë të disponueshme së bashku me shërbimin analitik me analiza teknike falas nga Trading Central , hosting VPS me cilësi të lartë, kalendarët ekonomikë, historikun e kuotave dhe një monitor të vazhdueshëm të llogarive.

Lajmet më të rëndësishme që prekin tregun Forex disponohen nga Dow Jones News , ofruesi kryesor i informacionit në botë, i përfshirë në linjën e transmetimit të platformave. Ndërkohë, të gjitha stilet e tregtimit janë të mirëseardhura duke e bërë strategjinë tuaj të disponueshme dhe të mundshme për t'u kryer në Exness.

Rishikimi Exness


Veçori e tregtimit

"Exness ofron një sërë veçorish shtesë tregtare, duke përfshirë hostimin VPS dhe tregtimin social."

Exness ofron një shërbim falas të pritjes VPS për llogari të drejtpërdrejta me të paktën 500 USD ose ekuivalent në një monedhë tjetër. Kjo i lejon përdoruesit të lidhen me terminalet e tyre tregtare nga një terminal i largët.
Rishikimi Exness
Ndërmjetësi siguron gjithashtu akses në shërbimet e tregtimit social. Kjo mund të shikohet vetëm pasi të keni hyrë në Zonën Personale My.Exness, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi Exness
Shërbimet e tregtimit social Exness drejtohen përmes aplikacionit të tregtimit social Exness i cili mund të shkarkohet në Google PlayStore dhe Apple AppStore.
Rishikimi Exness


Depozita dhe Tërheqje

Exness kryen depozitime dhe tërheqje të menjëhershme pa tarifa komisioni duke përdorur një numër të sistemit të pagesave elektronike që siguron kontroll mbi financimin e llogarisë suaj tregtare me lehtësi.

Opsionet e Depozitave

Exness u ofron përdoruesve mundësinë për të depozituar dhe tërhequr fonde, pa tarifë përmes Kartës Bankare, Perfect Money, WebMoney, Neteller, Skrill, Bitcoin dhe Tether. Ekzistojnë depozita minimale dhe kohë transaksionesh të ndryshme në varësi të metodës së zgjedhur, por ato shfaqen në faqen e internetit të ndërmjetësit, si më poshtë:

Rishikimi Exness

Depozita minimale

Çfarë është më e mrekullueshme, Exness nuk kërkon një shumë të caktuar në fillim, kështu që ju do të jeni në gjendje të filloni deri në 1$. Llogaria profesionale mund të kërkojë edhe pse 200 $, dhe sigurisht, kontrolloni kërkesat e nevojshme të marzhit që zakonisht vendosen për secilin instrument tregtar veç e veç. Gjithashtu, kontrolloni mënyrat e pagesës, pasi disa prej tyre vendosin një shumë minimale transferimi.

Rishikimi Exness


Tërheqjet

Siç u përmend tashmë, Exness nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitat, as për tërheqjet . Megjithatë, kontrolloni përpara se të kryhen transferime me shërbimin ndaj klientit në rast se ka ndonjë tarifë që mund të zbatohet, për shkak të vendit tuaj të origjinës ose ndoshta nga vetë ofruesi i pagesës.

PRO Kundër
 • Depozita të shpejta dixhitale
 • Depozitë e parë shumë e vogël vetëm 1$
 • Monedhat bazë të llogarisë mbështetëse USD dhe EUR
 • 0$ tërheqje falas

• Tarifa e depozitës mund të zbatohet sipas rajonit tuaj


Mbështetja e Klientit

Exness ofron mbështetje për klientët në deri në trembëdhjetë gjuhë të ndryshme duke përfshirë gjermanisht, tajlandisht, arabisht, rusisht dhe urdu. Mbështetja e klientit në anglisht dhe kinezisht ofrohet gjatë gjithë kohës, 24/7. Tregtarët mund të kontaktojnë me ndërmjetësin përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live. Kompania gjithashtu ofron mbështetje për klientët duke postuar përgjigje për pyetjet e shpeshta në faqen e tyre të internetit.
Rishikimi Exness

Exness fitoi renditje mjaft të mira për mbështetjen e saj dhe njihet në tregjet financiare për përsosmërinë e saj.

Pro Kundër
• Përgjigje e shpejtë dhe përgjigje përkatëse

• Biseda e drejtpërdrejtë, linja telefonike, emaile të mbështetura

• Mbështeten 13 gjuhë

• Mbështetje 24/7

• Mbështetje 24/7 vetëm në anglisht dhe kinezisht

Edukimi Kërkimor

Kompania ofron kërkime dhe edukim për tregtarët kryesisht përmes përmbajtjes së palëve të treta. Platformat e saj tregtare përditësohen vazhdimisht me njohuri të dobishme tregtare nga Dow Jones News. Për më tepër, ndërmjetësi u ofron tregtarëve përmbajtje video informative përmes Trading Central WebTV.
Rishikimi Exness

Ndërmjetësi gjithashtu u siguron tregtarëve një kalendar ekonomik dhe një tregues tregtimi TradingAnalysis. Nga pamja e gjërave, Exness nuk ka përmbajtje të brendshme pasi seksioni i tij Analytics nuk është përditësuar prej muajsh. Megjithëse kompania ka disa nga përmbajtjet më të mira të kërkimit dhe edukimit të palëve të treta, një sistem i përmirësuar i kërkimit dhe edukimit të brendshëm mund të bëjë një rrugë të gjatë për të përmirësuar praninë e saj në treg.

 • Forex News, Market News, Webinar dhe Web TV
 • Tregtare Qendrore
 • Idetë e Tregtisë- Testimi prapa
 • Kalendari ekonomik
 • Video tregtare të reja
 • Qendra mësimore organizohet si Exness Academy
 • Analiza Themelore dhe Teknike
 • Llogaritësi i tregtimit, njohuri dhe ide tregtare

Pika të rëndësishme

Exness garanton rreziqe të ulëta tregtare pasi përdor softuer dhe teknologji moderne. Për më tepër, tregtarëve u sigurohet siguria maksimale si dhe ekzekutimi i shpejtë i porosive; ekzekutimi i porosisë ndodh pothuajse menjëherë.

Kompania ofron mbi tridhjetë mënyra të tërheqjes dhe depozitimit të parave të gatshme. E rëndësishmja, shumica e sistemeve të tij të depozitimit dhe tërheqjes janë falas. Exness gjithashtu ofron pritje falas VPS dhe lejon qasje të shpejtë në fonde pas një kërkese për tërheqje. Për më tepër, kompania ofron rregullisht bonuse dhe promovime të ndryshme për tregtarët.

Me webinarët e tij të brendshëm, ky ndërmjetës ofron informacione të dobishme tregtare për tregtarët fillestarë dhe me përvojë. Tregtarët gjithashtu kanë akses në një kalendar ekonomik të detajuar dhe një TC.Teknike Analizë e shkathët.

 • Ofron shërbime falas VPS
 • Një ndërmjetës me reputacion të lartë
 • Lehtë për t'u përdorur

konkluzioni

Exness ofron një gamë të gjerë çiftesh Forex për tregtarët dhe konsiderohet të jetë një nga ndërmjetësit më të besueshëm të Forex në industri. Ai ofron disa përhapje të mahnitshme, si dhe nivele të pakrahasueshme levash. Falë çmimeve të arsyeshme dhe kushteve të drejtpërdrejta të tregtimit, gjithnjë e më shumë tregtarë e preferojnë atë mbi agjentët e tjerë. Faqja e tyre e internetit është shumë-gjuhëshe dhe është plot me përmbajtje informative. Popullariteti i Exness po rritet çdo ditë. Kjo duket nga fluksi i tregtarëve të raportuar çdo vit.

Karakteristikat e fuqishme të platformave sjellin aftësinë për të tregtuar në mënyrë efektive së bashku me mjedisin e sigurt dhe të gjitha stilet e tregtimit të pranuara. Për më tepër, ka shtesa të këndshme si shërbime Trading Central dhe pritje falas VPS që e shpërblejnë klientin edhe më shumë, duke e bërë të gjitha Exness si një zgjedhje të mirë për t'u marrë parasysh për përvojë të këndshme tregtare.

Megjithatë, do të ishim të lumtur të dinim mendimin tuaj personal për Exness, ju mund të ndani përvojën tuaj në zonën e komenteve më poshtë ose të na kërkoni disa informacione shtesë nëse kërkohet.

Thank you for rating.