Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам

Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам


Паричникот NganLuong во Виетнам

Сега можете да го депонирате виетнамскиот Донг на вашата трговска сметка со Ngan Luong, начин на плаќање што ви овозможува да префрлите средства на вашата Exness сметка од е-паричникот Ngan Luong.

За разлика од плаќањето во УСД или која било друга валута, депонирањето и повлекувањето во вашата локална валута ја елиминира потребата да се грижите за конверзија на валути. Дополнително, не мора да губите провизија кога депонирате пари на вашата сметка на Exness преку Ngan Luong.

Еве што треба да знаете за користење на Ngan Luong:

Виетнам
Минимален депозит 10 американски долари
Максимален депозит 4200 американски долари
Минимално повлекување 2 американски долари
Максимално повлекување 8600 американски долари
Надоместоци за обработка на депозити Бесплатно
Надоместоци за обработка на повлекување Бесплатно
Време на обработка на депозит и повлекување Инстант*

*Терминот „инстант“ означува дека трансакцијата ќе се изврши во рок од неколку секунди без рачна обработка од страна на нашите специјалисти од финансискиот оддел.

Забелешка : Границите наведени погоре се по трансакција освен ако не е поинаку наведено.


Депозит со паричник Ngan Luong

За да ја финансирате вашата трговска сметка со Ngan Luong:

1. Надополнете ја ставката во Лична област и кликнете на износот на банката.
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
2. Изберете ја трговската сметка што сакате да ја финансирате, внесете го износот што сакате да го депонирате и кликнете Следно .
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
3. Ќе видите резиме на информациите за трансакцијата. Проверете ги сите детали и кликнете Потврди плаќање.
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
4. Ќе бидете пренасочени на страницата Ngan Luong каде што можете да ја завршите трансакцијата.
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
Ќе добиете средства на вашата трговска сметка за неколку минути.

Повлечете пари со паричникот Ngan Luong

За да се повлечете со помош на паричникот Ngan Luong:

1. Изберете Ngan Luong во делот Повлекување од вашата Лична област.
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
2. Изберете ја трговската сметка од која сакате да подигнете пари, изберете ја валутата, бројот на сметката Ngan Luong и износот што сакате да го повлечете во валутата на сметката. Кликнете Продолжи .
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
3. Ќе се прикаже резиме на трансакцијата. Внесете го кодот за потврда што ви е испратен преку е-пошта или СМС во зависност од видот на безбедноста во вашата Лична област. Кликнете Потврди повлекување.
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
Депозит и повлекување на Exness со помош на паричникот NganLuong во Виетнам
Погрижете се да ги внесете точните информации за паричникот. Парите ќе бидат префрлени во вашиот паричник во рок од 24 часа.
Thank you for rating.