Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam

Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam


Portofoli NganLuong në Vietnam

Tani mund të depozitoni Dong Vietnamese në llogarinë tuaj tregtare me Ngan Luong, një mënyrë pagese që ju lejon të transferoni fonde në llogarinë tuaj Exness nga portofoli elektronik Ngan Luong.

Në krahasim me pagesën në USD ose në çdo monedhë tjetër, depozitimi dhe tërheqja në monedhën tuaj vendase eliminon nevojën për t'u shqetësuar për konvertimet e monedhës. Për më tepër, nuk keni pse të humbni komision kur depozitoni para në llogarinë tuaj Exness përmes Ngan Luong.

Ja çfarë duhet të dini për përdorimin e Ngan Luong:

Vietnami
Depozita minimale 10 USD
Depozita maksimale 4200 USD
Tërheqja minimale 2 USD
Tërheqja maksimale 8600 USD
Tarifat e përpunimit të depozitave Falas
Tarifat e përpunimit të tërheqjes Falas
Koha e përpunimit të depozitimit dhe tërheqjes I menjëhershëm*

*Termi “i menjëhershëm” tregon se një transaksion do të kryhet brenda pak sekondash pa përpunim manual nga specialistët e departamentit tonë financiar.

Shënim : Kufijtë e specifikuar më sipër janë për transaksion, përveç nëse përmendet ndryshe.


Depozitë me portofolin Ngan Luong

Për të financuar llogarinë tuaj tregtare me Ngan Luong:

1. Rimbushni artikullin në Zonën Personale dhe klikoni shumën e Bankës.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
2. Zgjidhni llogarinë tregtare që dëshironi të financoni, shkruani shumën që dëshironi të depozitoni dhe klikoni Next .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
3. Do të shihni një përmbledhje të informacionit të transaksionit. Kontrolloni të gjitha detajet dhe klikoni Konfirmo pagesën.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
4. Do të ridrejtoheni në faqen Ngan Luong ku mund të përfundoni transaksionin.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
Ju do të merrni fonde në llogarinë tuaj tregtare brenda disa minutave.

Tërhiqni para me portofolin Ngan Luong

Për të tërhequr duke përdorur portofolin Ngan Luong:

1. Zgjidhni Ngan Luong në seksionin Tërheqje të Zonës tuaj Personale.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërheqni para, zgjidhni monedhën, numrin e llogarisë Ngan Luong dhe shumën që dëshironi të tërhiqni në monedhën e llogarisë. Klikoni Vazhdo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS në varësi të llojit të sigurisë në Zonën tuaj Personale. Klikoni Konfirmo tërheqjen.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur portofolin NganLuong në Vietnam
Ju lutemi sigurohuni që të futni informacionin e saktë të portofolit. Paratë do të transferohen në portofolin tuaj brenda 24 orëve.
Thank you for rating.