Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините

Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините


GCash на Филипините

GCash е електронски начин на плаќање достапен на Филипините. Кога ја користите оваа опција за плаќање за да ја финансирате вашата сметка на Exness, ќе ви се наплати 10 PHP, додека повлекувањата се секогаш бесплатни.

Еве што треба да знаете за GCash:

Филипини
Минимален депозит 50 американски долари
Максимален депозит 550 американски долари
Минимално повлекување 50 американски долари
Максимално повлекување 550 американски долари
Надоместоци за обработка на депозити 10 PHP
Надоместоци за обработка на повлекување Бесплатно
Време на обработка на депозит и повлекување Инстант*

*Терминот „инстант“ означува дека трансакцијата ќе се изврши во рок од неколку секунди без рачна обработка од страна на нашите специјалисти од финансискиот оддел, за што ќе бидат потребни до 24 часа за да се заврши.

Забелешка :

1. Границите наведени погоре се по трансакција освен ако не е поинаку наведено.

2. Барањата за повлекување примени пред 10 часот (HKT) се обработуваат веднаш; така што барањата направени по ова време ќе бидат обработени наредниот банкарски ден.

3. Барањата направени во петок по 10 часот (HKT) ќе бидат обработени во понеделник.


Депозит со GCash

1. Во делот Депозит на вашата лична област, изберете GCash .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
2. Изберете ја трговската сметка што сакате да ја надополните, изберете ја валутата на депозитот, внесете го износот на депозитот и кликнете на Продолжи .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
3. Ќе се прикаже страница за резиме на трансакција; двапати проверете ги сите податоци и кликнете Потврди .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
4. Ќе се вчита страница со барање да платите на Exness, а потоа кликнете Плати сега
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
5. Ќе бидете пренасочени на веб-страницата на давателите на услуги, каде што ќе се додаде доплата од 10 PHP.

6. На пренасочената страница, пополнете го вашиот мобилен број и кликнете Next .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
7. Внесете го 6-цифрениот код за потврда испратен до вашиот мобилен број и допретеСледно .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
8. Внесете го вашиот 4-цифрен PIN и кликнете Next за да продолжите.
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
9. Кликнете на копчето Плати за да го потврдите плаќањето.
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
Откако ќе го завршите трансферот, средствата веднаш ќе се кредитираат на вашата сметка на Exness.

Повлекување со GCash

1. Изберете GCash од делот Повлекување на вашата лична област.
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
2. Изберете ја трговската сметка од која сакате да повлечете средства, изберете ја вашата валута за повлекување, внесете го износот и кликнете Продолжи .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
3. Ќе се прикаже страница со резиме на вашата трансакција; двапати проверете ги сите податоци и кликнете Потврди .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
4. Внесете го кодот за потврда во 2 чекора испратен на вашата е-пошта или SMS и кликнете Потврди .
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
5. Ќе бидете пренасочени на страница каде што ќе ги внесете следните информации:
  • Телефонски број регистриран со GCash сметката
  • Име на сметката GCash .

6. Кликнете Потврди за да го завршите повлекувањето.
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
Повлечените средства ќе ги добиете во рок од моменти по завршувањето на трансакцијата.
Депозит и повлекување на Exness со помош на GCash на Филипините
Thank you for rating.