Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine

Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine


GCash në Filipine

GCash është një metodë pagese elektronike e disponueshme në Filipine. Kur përdorni këtë opsion pagese për të financuar llogarinë tuaj Exness, do të tarifoheni 10 PHP, ndërsa tërheqjet janë gjithmonë falas.

Ja çfarë duhet të dini për GCash:

Filipinet
Depozita minimale 50 USD
Depozita maksimale 550 USD
Tërheqja minimale 50 USD
Tërheqja maksimale 550 USD
Tarifat e përpunimit të depozitave 10 PHP
Tarifat e përpunimit të tërheqjes Falas
Koha e përpunimit të depozitimit dhe tërheqjes I menjëhershëm*

*Termi "i menjëhershëm" tregon se një transaksion do të kryhet brenda pak sekondash pa përpunim manual nga specialistët e departamentit tonë financiar, duke marrë deri në 24 orë për t'u përfunduar.

Shënim :

1. Kufijtë e specifikuar më sipër janë për transaksion , përveç nëse përmendet ndryshe.

2. Kërkesat për tërheqje të marra para orës 10 të mëngjesit (HKT) përpunohen në çast; prandaj kërkesat e bëra pas kësaj kohe do të trajtohen në ditën e ardhshme bankare.

3. Kërkesat e bëra të premten pas orës 10 të mëngjesit (HKT) do të trajtohen të hënën.


Depozitë me GCash

1. Në seksionin Depozita të Zonës tuaj Personale, zgjidhni GCash .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
2. Zgjidhni llogarinë tregtare që dëshironi të plotësoni, zgjidhni monedhën e depozitës, vendosni shumën e depozitës dhe klikoni në Vazhdo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
3. Do të shfaqet një faqe përmbledhje e transaksionit; kontrolloni dy herë të gjitha të dhënat dhe klikoni Konfirmo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
4. Një faqe që ju kërkon të paguani te Exness do të ngarkohet, më pas klikoni Paguaj Tani
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
5. Do të ridrejtoheni në faqen e internetit të ofruesve të shërbimit, ku do të shtohet një tarifë shtesë prej 10 PHP.

6. Në faqen e ridrejtuar, plotësoni numrin tuaj celular dhe klikoni Next .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
7. Futni kodin 6-shifror të verifikimit të dërguar në numrin tuaj celular dhe trokitni lehtë mbiTjetra .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
8. Futni PIN-in tuaj 4-shifror dhe klikoni Next për të vazhduar.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
9. Klikoni në butonin Pay për të konfirmuar pagesën.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
Pasi të keni përfunduar transferimin, fondet do të kreditohen në llogarinë tuaj Exness menjëherë.

Tërheqje me GCash

1. Zgjidhni GCash nga seksioni Tërheqja e Zonës tuaj Personale.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet, zgjidhni monedhën tuaj të tërheqjes, shkruani shumën dhe klikoni Vazhdo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
3. Do të shfaqet një faqe përmbledhëse e transaksionit tuaj; kontrolloni dy herë të gjitha të dhënat dhe klikoni Konfirmo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
4. Futni kodin e verifikimit me 2 hapa të dërguar në email ose SMS dhe klikoni Konfirmo .
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
5. Do të ridrejtoheni në një faqe ku do të futni informacionin e mëposhtëm:
  • Numri i telefonit i regjistruar me llogarinë GCash
  • Emri i llogarisë GCash .

6. Klikoni Konfirmo për të përfunduar tërheqjen.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
Fondet e tërhequra do t'i merrni brenda pak çastesh nga përfundimi i transaksionit.
Depozita dhe tërheqje në Exness duke përdorur GCash në Filipine
Thank you for rating.