Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness


Si të hapni një llogari në Exness

Si të hapni llogarinë Exness në aplikacionin Ueb

Si të hapni një llogari

1. Për të hapur llogarinë tuaj Exness, vizitoni Exness dhe klikoni butonin "Hap llogari" në ekran.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Në faqen e regjistrimit shkruani të dhënat e kërkuara për regjistrim.
 • Zgjidhni vendin tuaj të banimit ; kjo nuk mund të ndryshohet dhe do të diktojë se cilat shërbime pagesash janë në dispozicion për ju.
 • Shkruani adresën tuaj të emailit .
 • Krijoni një fjalëkalim për llogarinë tuaj Exness.
 • Futni një kod partneri (opsionale), i cili do të lidhë llogarinë tuaj Exness me një partner në programin Exness Partnership .
 • Shënim : në rastin e një kodi partneri të pavlefshëm, kjo fushë hyrje do të pastrohet në mënyrë që të mund të provoni përsëri.
 • Shënoni kutinë që deklaron se nuk jeni shtetas ose banor i SHBA-së nëse kjo vlen për ju.
 • Klikoni Vazhdo pasi të keni dhënë të gjithë informacionin e kërkuar.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Urime, ju keni regjistruar me sukses një llogari të re Exness dhe do të dërgoheni në Exness Terminal.

Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo, klikoni butonin " Llogaria Demo " për të tregtuar me llogarinë Demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
$10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas. Është mënyra më e mirë për të filluar të zotëroni platformën Exness dhe të tregtoni.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit. Klikoni butonin e verdhë " Llogaria reale " për të tregtuar me një llogari reale.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Shkoni te Zona Personale për të hapur më shumë llogari tregtare.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si parazgjedhje, një llogari e vërtetë tregtare dhe një llogari tregtare demo (të dyja për MT5) krijohen në Zonën tuaj të re Personale; por është e mundur të hapen llogari të reja tregtare.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Regjistrimi në Exness mund të bëhet në çdo kohë, edhe tani!

Pasi të jeni regjistruar, këshillohet që të verifikoni plotësisht llogarinë tuaj Exness për të fituar akses në çdo veçori të disponueshme vetëm për Zonat Personale plotësisht të verifikuara.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

Nëse dëshironi të hapni një llogari të re tregtare, ja se si:

1. Nga Zona juaj e re Personale, klikoni Hap llogari të re në zonën 'Llogaritë e mia'.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Zgjidhni nga llojet e disponueshme të llogarive tregtare dhe nëse preferoni një llogari reale ose demo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Ekrani tjetër paraqet cilësimet e mëposhtme:

 • Një tjetër mundësi për të zgjedhur një llogari Real ose Demo .
 • Një zgjedhje midis terminaleve tregtare MT4 dhe MT5 .
 • Caktoni levën tuaj maksimale.
 • Zgjidhni monedhën e llogarisë tuaj (vini re se kjo nuk mund të ndryshohet për këtë llogari tregtare pasi të jetë caktuar).
 • Krijo një pseudonim për këtë llogari tregtare.
 • Vendosni një fjalëkalim të llogarisë tregtare.
 • Klikoni Krijo një llogari pasi të jeni të kënaqur me cilësimet tuaja.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

4. Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet në skedën "Llogaritë e mia".
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Urime, keni hapur një llogari të re tregtare.
Si të depozitoni në Exness

Si të hapni llogarinë Exness në aplikacionin Exness Trader


Vendosni dhe hapni një llogari

Prezantimi i aplikacionit të ri dhe të përmirësuar Exness Trader - mënyra e përsosur për të tregtuar në internet, kudo, direkt nga telefoni juaj. 1. Shkarkoni Exness Trader nga App Store ose Google Play . 2. Instaloni dhe ngarkoni Exness Trader. 3. Prekni Regjistrohu . 4. Trokitni lehtë mbi Ndrysho shtetin/rajonin për të zgjedhur vendin tuaj të banimit nga lista, më pas prekni Vazhdo . 5. Futni adresën tuaj të emailit dhe Vazhdo . 6. Krijoni një fjalëkalim që plotëson kërkesat. Prekni Vazhdo . 7. Jepni numrin tuaj të telefonit dhe trokitni lehtë mbi Dërgo një kod
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
.

8. Futni kodin 6-shifror të verifikimit të dërguar në numrin tuaj të telefonit dhe më pas trokitni lehtë mbi Vazhdo . Mund të prekni Ridërgo një kod nëse koha mbaron.

9. Krijoni një kod kalimi 6-shifror dhe më pas futeni sërish për ta konfirmuar. Kjo nuk është fakultative dhe duhet të plotësohet përpara se të mund të hyni në Exness Trader.

10. Mund të konfiguroni biometrikën duke shtypur Lejo nëse pajisja juaj e mbështet atë ose mund ta kapërceni këtë hap duke shtypur Jo tani .

11. Ekrani i depozitave do të shfaqet, por mund të trokitni prapa për t'u kthyer në zonën kryesore të aplikacionit.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Urime, Exness Trader është ngritur dhe gati për t'u përdorur.

Pas regjistrimit, krijohet një llogari demo për ju (me 10 000 USD fonde virtuale) për të praktikuar tregtimin.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Së bashku me një llogari demo, një llogari e vërtetë krijohet për ju pas regjistrimit.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

Pasi të keni regjistruar Zonën tuaj Personale, krijimi i një llogarie tregtare është vërtet e thjeshtë. Le t'ju tregojmë se si të krijoni një llogari në aplikacionin Exness Trader.

1. Prekni në menunë rënëse në skedën tuaj Llogaritë në ekranin tuaj kryesor.

2. Klikoni në shenjën plus në anën e djathtë dhe zgjidhni Llogaria e Re Reale ose Llogaria e Re Demo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Zgjidhni llojin tuaj të preferuar të llogarisë nën fushat MetaTrader 5 dhe MetaTrader 4 .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
4. Vendosni monedhën e llogarisë , levën dhe futni pseudonimin e llogarisë . Prekni Vazhdo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
5. Vendosni një fjalëkalim tregtar sipas kërkesave të shfaqura.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
Ju keni krijuar me sukses një llogari tregtare. Prekni Bëni Depozitë për të zgjedhur një mënyrë pagese për depozitimin e fondeve dhe më pas prekni Tregtoni.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet më poshtë.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

Vini re se monedha e llogarisë e vendosur për një llogari nuk mund të ndryshohet pasi të jetë caktuar. Nëse dëshironi të ndryshoni pseudonimin e llogarisë tuaj, mund ta bëni këtë duke u identifikuar në faqen personale të internetit.


Si të tërhiqni para nga Exness

Rregullat e tërheqjes

Tërheqjet mund të bëhen çdo ditë, në çdo kohë duke ju dhënë akses gjatë gjithë orarit në fondet tuaja. Ju mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj në seksionin Tërheqje të Zonës tuaj Personale. Ju mund të kontrolloni statusin e transferimit nën Historia e Transaksioneve në çdo kohë.

Sidoqoftë, kini parasysh këto rregulla të përgjithshme për tërheqjen e fondeve:

 • Shuma që mund të tërhiqni në çdo kohë është e barabartë me marzhin e lirë të llogarisë suaj tregtare të treguar në Zonën tuaj Personale.
 • Një tërheqje duhet të bëhet duke përdorur të njëjtin sistem pagese, të njëjtën llogari dhe të njëjtën monedhë të përdorur si për depozitën . Nëse keni përdorur një sërë mënyrash të ndryshme pagese për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, tërheqjet duhet të bëhen në ato sisteme pagesash në të njëjtin proporcion si janë bërë depozitat. Në raste të jashtëzakonshme, ky rregull mund të hiqet, në pritje të verifikimit të llogarisë dhe nën këshillën e rreptë të specialistëve tanë të pagesave.
 • Përpara se të tërhiqet ndonjë fitim nga një llogari tregtare, shuma e plotë që është depozituar në atë llogari tregtare duke përdorur kartën tuaj bankare ose Bitcoin duhet të tërhiqet plotësisht në një operacion të njohur si kërkesë për rimbursim .
 • Tërheqjet duhet të ndjekin prioritetin e sistemit të pagesave; tërhiqni fondet në këtë mënyrë (kërkesa për rimbursim të kartës bankare së pari, e ndjekur nga kërkesa për rimbursim për bitcoin, tërheqjet e fitimeve nga karta bankare, pastaj çdo gjë tjetër) për të optimizuar kohën e transaksionit. Shihni më shumë rreth këtij sistemi në fund të këtij artikulli.


Këto rregulla të përgjithshme janë shumë të rëndësishme, kështu që ne kemi përfshirë një shembull për t'ju ndihmuar të kuptoni se si funksionojnë të gjitha së bashku:

Ju keni depozituar gjithsej 1000 USD në llogarinë tuaj, me 700 USD me një kartë bankare dhe 300 USD me Neteller. Si i tillë, do t'ju lejohet të tërhiqni vetëm 70% të shumës totale të tërheqjes me kartën tuaj bankare dhe 30% përmes Neteller.


Le të supozojmë se keni fituar 500 USD dhe dëshironi të tërhiqni gjithçka, përfshirë fitimin:

 • Llogaria juaj tregtare ka një diferencë të lirë prej 1 500 USD, duke përbërë totalin e depozitës suaj fillestare dhe fitimin pasues.
 • Fillimisht do t'ju duhet të bëni kërkesat tuaja për rimbursim, duke ndjekur përparësinë e sistemit të pagesave; dmth. 700 USD (70%) e kthyer në fillim në kartën tuaj bankare.
 • Vetëm pasi të jenë përfunduar të gjitha kërkesat për rimbursim, mund të tërhiqni fitimin e bërë në kartën tuaj bankare duke ndjekur të njëjtat përmasa; 350 USD fitim (70%) në kartën tuaj bankare.
 • Qëllimi i sistemit të prioritetit të pagesave është të sigurojë që Exness ndjek rregulloret financiare që ndalojnë pastrimin e parave dhe mashtrimin e mundshëm, duke e bërë atë një rregull thelbësor pa përjashtim.


Si të tërhiqni para

Transfertat bankare

Mundësia për të tërhequr me llogaritë tuaja tregtare me transfertë bankare është e disponueshme për vendet e zgjedhura në mbarë botën. Transfertat bankare paraqesin avantazhin e të qenit të aksesueshme, të shpejta dhe të sigurta.

1. Zgjidhni Transfertë Bankare në seksionin Tërheqje të Zonës tuaj Personale.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet dhe specifikoni shumën e tërheqjes në monedhën e llogarisë tuaj. Klikoni Vazhdo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS në varësi të llojit të sigurisë së Zonës tuaj Personale. Kliko Konfirmo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
4. Në faqen tjetër do t'ju duhet të zgjidhni/siguroni disa informacione, duke përfshirë:

a. Emri i bankës
b. Lloji i llogarisë bankare
c. Numri i llogarisë bankare

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness

5. Klikoni Konfirmo sapo të futet informacioni.

6. Një ekran do të konfirmojë se tërheqja ka përfunduar.

Kartat bankare

Tërheqjet e bëra me kartat tuaja bankare janë një mënyrë e përshtatshme për të tërhequr llogarinë tuaj tregtare.

Ju lutemi vini re se kartat e mëposhtme bankare pranohen:

 • VISA dhe VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro Mjeshtër
 • JCB (Byroja e Kredisë në Japoni)*

*Karta JCB është e vetmja kartë bankare e pranuar në Japoni; kartat e tjera bankare nuk mund të përdoren.

*Tërheqja minimale për rimbursimet është 0 USD për platformat e internetit dhe celulare dhe 10 USD për aplikacionin Social Trading.

**Tërheqja minimale për tërheqje fitimi është 3 USD për platformat e internetit dhe celulare dhe 6 USD për aplikacionin Social Trading. Tregtimi Social nuk është i disponueshëm për klientët e regjistruar me entitetin tonë kenian.

***Tërheqja maksimale e fitimit është 10 000 USD për transaksion.


1. Zgjidhni Kartën Bankare në zonën e Tërheqjes së Zonës tuaj Personale.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Plotësoni formularin, duke përfshirë:
a. Zgjidhni kartën bankare nga menyja rënëse.
b. Zgjidhni llogarinë tregtare për të tërhequr.
c. Futni shumën për të tërhequr në monedhën e llogarisë tuaj.

Klikoni Vazhdo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Do të paraqitet një përmbledhje e transaksionit; klikoni Konfirmo për të vazhduar.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
4. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS (në varësi të llojit të sigurisë së Zonës tuaj Personale), më pas klikoni Konfirmo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
5. Një mesazh do të konfirmojë se kërkesa është e plotë.

Nëse karta juaj bankare ka skaduar

Kur karta juaj bankare ka skaduar dhe banka ka lëshuar një kartë të re të lidhur me të njëjtën llogari bankare, procesi i rimbursimit është i thjeshtë. Ju mund të paraqisni kërkesën tuaj për rimbursim në mënyrën e zakonshme:
 1. Shkoni te Tërheqja në Zonën tuaj Personale dhe zgjidhni Kartën Bankare.
 2. Zgjidhni transaksionin në lidhje me kartën bankare të skaduar.
 3. Vazhdoni me procesin e tërheqjes.

Megjithatë, nëse karta juaj e skaduar nuk është e lidhur me një llogari bankare sepse llogaria juaj është mbyllur, duhet të kontaktoni Ekipin e Mbështetjes dhe të jepni prova në lidhje me këtë. Më pas do t'ju informojmë se çfarë duhet të bëni për të kërkuar një rimbursim në një sistem tjetër elektronik të pagesave në dispozicion.


Nëse karta juaj bankare është humbur ose vjedhur

Në rast se karta juaj është humbur ose vjedhur dhe nuk mund të përdoret më për tërheqje, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Mbështetjes me prova në lidhje me rrethanat e kartës suaj të humbur/vjedhur. Më pas ne mund t'ju ndihmojmë me tërheqjen tuaj nëse verifikimi i nevojshëm i llogarisë është kryer në mënyrë të kënaqshme.

Sistemet elektronike të pagesave (EPS)

Ju mund të bëni tërheqje me llogaritë tuaja tregtare duke përdorur një sërë pagesash elektronike.

1. Zgjidhni pagesën që dëshironi të përdorni nga seksioni i Tërheqjes së Zonës tuaj Personale, si p.sh. Skrill .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet dhe shkruani emailin e llogarisë tuaj Skrill; specifikoni shumën e tërheqjes në monedhën e llogarisë suaj tregtare. Klikoni Vazhdo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS në varësi të llojit të sigurisë së Zonës tuaj Personale. Klikoni Konfirmo.
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
4. Urime, tërheqja juaj tani do të fillojë të përpunohet.

Shënim: Nëse llogaria juaj Skrill është e bllokuar, ju lutemi na kontaktoni përmes bisedës ose na dërgoni email në [email protected] me dëshmi se llogaria është bllokuar për një kohë të pacaktuar. Departamenti ynë i financave do të gjejë një zgjidhje për ju.

Kripto

Le të përdorim Bitcoin (BTC) për të ilustruar se si të transferoni kriptomat nga llogaria juaj Exness në një platformë ose portofol të jashtëm.

1. Shkoni te seksioni i Tërheqjes në Zonën tuaj Personale dhe klikoni Bitcoin (BTC) .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Do t'ju kërkohet të jepni një adresë të jashtme të portofolit Bitcoin (kjo është portofoli juaj personal Bitcoin). Gjeni adresën tuaj të jashtme të portofolit të shfaqur në portofolin tuaj personal Bitcoin dhe kopjoni këtë adresë.

3. Futni adresën e jashtme të portofolit dhe shumën që dëshironi të tërhiqni, më pas klikoni Vazhdo .

Kujdesuni që të jepni saktësisht këtë ose fondet mund të humbasin dhe të pakthyeshme dhe shuma e tërheqjes.

Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
4. Një ekran konfirmimi do të tregojë të gjitha detajet e tërheqjes suaj, duke përfshirë çdo tarifë tërheqjeje; nëse jeni të kënaqur, klikoni Konfirmo.

5. Një mesazh verifikimi do t'i dërgohet llojit të sigurisë së llogarisë suaj Exness; shkruani kodin e verifikimit dhe më pas klikoni Konfirmo.

6. Një mesazh i fundit konfirmimi do t'ju njoftojë se tërheqja ka përfunduar dhe po përpunohet.

Shihni dy transaksione tërheqjeje në vend të një?

Siç e dini tashmë, tërheqja për Bitcoin funksionon në formën e rimbursimeve (të ngjashme me tërheqjet me karta bankare). Prandaj, kur tërhiqni një shumë që është më shumë se depozitat e pakthyera, sistemi e ndan nga brenda atë transaksion në një rimbursim dhe një tërheqje fitimi. Kjo është arsyeja që ju shihni dy transaksione në vend të një.

Për shembull, le të themi se depozitoni 4 BTC dhe keni një fitim prej 1 BTC nga tregtimi, duke ju dhënë një total prej 5 BTC në total. Nëse tërhiqni 5 BTC, do të shihni dy transaksione - një për një shumë prej 4 BTC (rimbursim i depozitës suaj) dhe një tjetër për 1 BTC (fitim).

Transfertat me tela

Transfertat bankare në fakt nuk përfshijnë shkëmbimin fizik të parave, por shlyhen në mënyrë elektronike.

1. Zgjidhni "Transferta me tela" (nëpërmjet ClearBank) në seksionin Tërheqje të Zonës tuaj Personale .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet dhe zgjidhni monedhën tuaj të tërheqjes dhe shumën e tërheqjes. Klikoni Vazhdo .
Si të hapni një llogari dhe të tërhiqni para nga Exness
3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS në varësi të llojit të sigurisë së Zonës tuaj Personale. Kliko Konfirmo .

4. Plotësoni formularin e paraqitur, duke përfshirë të dhënat e llogarisë bankare dhe të dhënat personale të përfituesit; ju lutemi sigurohuni që të plotësohet çdo fushë, pastaj klikoni Konfirmo .

5. Një ekran përfundimtar do të konfirmojë që veprimi i tërheqjes është i plotë dhe fondet do të pasqyrohen në llogarinë tuaj bankare pasi të përpunohen.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Tarifat e tërheqjes

Nuk ngarkohen tarifa kur tërhiqeni, por disa sisteme pagesash mund të vendosin një tarifë transaksioni. Është më mirë të jeni të vetëdijshëm për çdo tarifë për sistemin tuaj të pagesave përpara se të vendosni ta përdorni atë për depozita.


Koha e përpunimit të tërheqjes

Shumica dërrmuese e tërheqjeve nga Sistemet Elektronike të Pagesave (EPS) kryhen në çast, ku kuptohet se transaksioni rishikohet brenda disa sekondave (deri në maksimum 24 orë) pa përpunim manual. Kohët e përpunimit mund të ndryshojnë në bazë të metodës së përdorur, me përpunimin mesatar zakonisht gjatësinë e kohës që pritet, por është e mundur të merret gjatësia maksimale e treguar më poshtë (Deri në x orë/ditë, për shembull).

Nëse koha e deklaruar e tërheqjes tejkalohet, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Mbështetjes së Exness në mënyrë që ne t'ju ndihmojmë të zgjidhni problemet.


Prioriteti i Sistemit të Pagesave

Për t'u siguruar që transaksionet tuaja të reflektohen në kohën e duhur, kini parasysh përparësinë e sistemit të pagesave të vendosura për të ofruar shërbime efikase dhe në përputhje me rregulloret financiare. Kjo do të thotë që tërheqjet përmes metodave të listuara të pagesës duhet të bëhen në këtë prioritet:
 1. Rimbursimi i kartës bankare
 2. Rimbursimi i Bitcoin
 3. Tërheqjet e fitimeve, duke iu përmbajtur raporteve të depozitave dhe tërheqjeve të shpjeguara më parë.
Prioriteti i sistemit të pagesave bazohet në Zonën tuaj Personale në tërësi, dhe jo vetëm në një llogari të vetme tregtare; tërheqjet mund të bëhen nga çdo llogari tregtare pavarësisht.

Periudha e mospagimit dhe tërheqjet

Brenda periudhës së hirit, nuk ka asnjë kufizim se sa fonde mund të tërhiqen ose transferohen. Megjithatë tërheqjet nuk mund të bëhen duke përdorur këto mënyra pagese:
 • Kartat bankare
 • Kuletat kripto
 • Paratë e përsosura
Ju mund të vazhdoni të bëni tërheqje edhe pasi llogaria të jetë bllokuar (kur skadon periudha e hirit), por transfertat e brendshme nuk mund të bëhen pasi të skadojë periudha e hirit.

Çfarë duhet të bëj nëse sistemi i pagesave i përdorur për depozitën nuk është i disponueshëm gjatë tërheqjes?

Nëse sistemi i pagesave i përdorur për depozitim nuk është i disponueshëm gjatë tërheqjes, ju lutemi kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes përmes bisedës, emailit ose telefononi për një alternativë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Vini re se megjithëse kjo nuk është një situatë ideale, ndonjëherë mund të na duhet të çaktivizojmë disa sisteme pagese për shkak të problemeve të mirëmbajtjes nga ana e ofruesit. Na vjen keq për çdo shqetësim të shkaktuar dhe jemi gjithmonë të gatshëm t'ju mbështesim.

Pse marr një gabim "fondet e pamjaftueshme" kur tërheq paratë e mia?

Mund të mos ketë fonde të mjaftueshme në llogarinë tregtare për të përfunduar kërkesën për tërheqje.

Ju lutemi konfirmoni sa vijon:
 • Nuk ka pozicione të hapura në llogarinë tregtare.
 • Llogaria tregtare e zgjedhur për tërheqje është ajo e sakta.
 • Ka fonde të mjaftueshme për tërheqje në llogarinë e zgjedhur tregtare.
 • Norma e konvertimit të monedhës së zgjedhur po bën që të kërkohet një sasi e pamjaftueshme fondesh.

Për ndihmë të mëtejshme

Nëse i keni konfirmuar këto dhe vazhdoni të merrni një gabim "fondet e pamjaftueshme", ju lutemi kontaktoni Ekipin tonë të Ndihmës Exness me këto detaje për t'u ndihmuar:
 • Numri i llogarisë tregtare.
 • Emri i sistemit të pagesave që po përdorni.
 • Një pamje nga ekrani ose foto e mesazhit të gabimit që po merrni (nëse ka).
Thank you for rating.