Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness

Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness
Способноста да се депонираат средства на вашите трговски сметки со жичен трансфер е достапна за одредени земји на глобално ниво. Преносите со жици ја претставуваат предноста што се достапни, брзи и безбедни.


Време и такси за обработка на депозит и повлекување

  • Ве молиме проверете ја областа за депозит за да потврдите дека е достапен жичен трансфер; ако не е претставен, тогаш овој метод е недостапен во вашиот регион.
  • Секој метод за повлекување достапен во вашата Лична област е прифатлив за избор, бидејќи Exness рачно ќе ги обработи повлекувањата.

Еве што треба да знаете за користење на жични трансфери за депонирање:
Глобална

Минимален депозит

250 американски долари*

5000 американски долари

Максимален депозит 100 000 американски долари
Минимално повлекување 500 американски долари
Максимално повлекување 100 000 американски долари
Време на обработка на депозит 24-48 часа
Време на обработка на повлекување До 24 часа
Провизија за депозит Може да се примени од банкарски посредник.

*Минималниот депозит зависи од вашиот регион; ве молиме проверете во вашата PA за најсовремениот минимален износ на депозит.


Депозит со жичен трансфер

1. Изберете Wire Transfer од областа за депозит во вашата PA.
Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness
2. Изберете ја трговската сметка на која сакате да депонирате, како и валутата на сметката и износот на депозитот, а потоа кликнете Продолжи .
Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness
3. Прегледајте го резимето што ви е претставено; кликнете Потврди за да продолжите.
Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness
4. Пополнете го формуларот вклучувајќи ги сите критични информации, а потоа кликнете Продолжи .
Депозит и повлекување со жични трансфери во Exness
5. Ќе ви бидат претставени дополнителни инструкции; следете ги овие чекори за да ја завршите акцијата за депонирање.

Повлекувања со жични трансфери

  1. Изберете Wire Transfer во областа за повлекување на вашата лична област .
  2. Изберете ја трговската сметка од која сакате да ги повлечете средствата, избраната валута и износот за повлекување. Кликнете Продолжи .
  3. Ќе се прикаже резиме на трансакцијата. Внесете го кодот за потврда што ви е испратен преку е-пошта или СМС во зависност од типот на безбедност на вашата Лична област. Кликнете Потврди повлекување.
  4. Сега мора да се пополни формулар кој ќе ги содржи деталите за банкарската сметка и адресата на корисникот; ве молиме проверете дали секој запис е завршен и точен, а потоа кликнете Потврди .
  5. Последниот екран ќе потврди дека вашиот жичен трансфер се обработува, со што ќе се заврши акцијата за повлекување.
Thank you for rating.