Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness

Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness
Mundësia për të depozituar fonde në llogaritë tuaja tregtare me transfertë bankare është e disponueshme për vende të zgjedhura në mbarë botën. Transfertat bankare paraqesin avantazhin e të qenit të arritshëm, të shpejtë dhe të sigurt.


Koha dhe tarifat e përpunimit të depozitave dhe tërheqjeve

  • Ju lutemi kontrolloni zonën e depozitave për të konfirmuar që transferta bankare është e disponueshme; nëse nuk paraqitet, atëherë kjo metodë nuk është e disponueshme në rajonin tuaj.
  • Çdo metodë tërheqjeje e disponueshme në Zonën tuaj Personale është e pranueshme për t'u zgjedhur, pasi Exness do të përpunojë tërheqjet me dorë.

Ja çfarë duhet të dini rreth përdorimit të transfertave bankare për të depozituar:
Globale

Depozita minimale

250 USD*

5000 USD

Depozita maksimale 100 000 USD
Tërheqja minimale 500 USD
Tërheqja maksimale 100 000 USD
Koha e përpunimit të depozitave 24-48 orë
Koha e përpunimit të tërheqjes Deri në 24 orë
Tarifa e depozitës Mund të aplikohet nga një ndërmjetës bankar.

*Depozita minimale varet nga rajoni juaj; ju lutemi kontrolloni në PA tuaj për shumën minimale më të përditësuar të depozitës.


Depozitë me transferta bankare

1. Zgjidhni "Transferta bankare" nga zona e depozitave në PA tuaj.
Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare në të cilën dëshironi të depozitoni, si dhe monedhën e llogarisë dhe shumën e depozitës, më pas klikoni Vazhdo .
Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness
3. Rishikoni përmbledhjen që ju është paraqitur; klikoni Konfirmo për të vazhduar.
Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness
4. Plotësoni formularin duke përfshirë të gjitha informacionet kritike dhe më pas klikoni Vazhdo .
Depozita dhe tërheqje me transferta bankare në Exness
5. Do t'ju paraqiten udhëzime të mëtejshme; ndiqni këto hapa për të përfunduar veprimin e depozitimit.

Tërheqjet me transferta bankare

  1. Zgjidhni "Transferta me tel" në zonën e tërheqjes së zonës tuaj personale .
  2. Zgjidhni llogarinë tregtare nga e cila dëshironi të tërhiqni fondet, monedhën e zgjedhur dhe shumën e tërheqjes. Klikoni Vazhdo .
  3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Futni kodin e verifikimit të dërguar me email ose SMS në varësi të llojit të sigurisë së Zonës tuaj Personale. Klikoni Konfirmo tërheqjen.
  4. Tani duhet të plotësohet një formular i cili do të përfshijë të dhënat e llogarisë bankare dhe adresën e përfituesit; ju lutemi sigurohuni që çdo hyrje të jetë e plotësuar dhe e saktë dhe më pas klikoni Konfirmo .
  5. Një ekran përfundimtar do të konfirmojë që transferta juaj bankare po përpunohet, duke përfunduar veprimin e tërheqjes.
Thank you for rating.