Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness

Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
A'o fa'atupula'ia le lalolagi o fefa'ataua'iga i luga ole laiga, e fa'apea fo'i le faiga o totogi e lagolagoina ai. Exness, o se taʻiala taʻutaʻua i pisinisi tau fefaʻatauaʻiga, faʻafeiloaʻi lenei evolusione e ala i le ofoina atu o Bitcoin e fai ma filifiliga totogi mo tupe teu ma talaʻi. Ua lauiloa mo lona natura faʻapitoa, saogalemu, ma le oʻo atu i le lalolagi atoa, ua tuʻuina atu e Bitcoin i le aufaioloa Exness se auala faʻaonaponei ma lelei e pulea ai a latou tupe. O lenei taʻiala o le a taʻitaʻia oe i le faagasologa o le teuina ma le faaui i tua e faʻaaoga ai Bitcoin i Exness, faʻamautinoaina se poto masani i laasaga uma o le ala.


Bitcoin Teuga ma Tala'i Taimi Fa'agaioiga

O mea nei e tatau ona e iloa e uiga i le faia o tupe teu ma talaʻi i tua ma Bitcoin:

Laiti Tupe teu USD 10
Teuga maualuga USD 10 000 000
Totogi Totogi

Tulaga: 0%

E tatau ona e totogiina le totogi o le miner.

Taimi Fa'agaioiina o Tupe E oʻo atu ile 72 itula
Fa'aitiitiga Aveesea Ole taimi nei ole totogi ole miner.
Tu'u i tua aupito maualuga

USD 10 000 000

Totogi Totogi

O le totogifuapauina e malosi ma faʻaalia i luga o le itulau faaui i tua.

E tatau ona e totogiina le totogi o le miner.

Taimi fa'agaioiina o le Tala'i E oʻo atu ile 72 itula


Teu Bitcoin (BTC) i Exness

E mafai ona e fa'atupe lau fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga e ala i Bitcoin i 3 la'asaga faigofie:

1. Alu i le vaega Teuteu i lau Personal Area, ma kiliki Bitcoin (BTC) .
Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
2. Kiliki Fa'aauau .
Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
3. O le a tuʻuina atu le tuatusi BTC ua tuʻuina atu, ma e te manaʻomia le tuʻuina atu o le aofaʻi o tupe teu mai lau atotupe patino i le tuatusi BTC Exness.
Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
4. O le taimi lava e manuia ai lenei totogi, o le a atagia le aofaʻi i lau faʻamatalaga fefaʻatauaʻiga filifilia i le USD. Ua mae'a nei lau gaioiga e teu ai.

Aveese Tupe mai Exness e faʻaaoga ai Bitcoin (BTC)

Ina ia faaui i tua tupe mai lau teugatupe tau fefaʻatauaʻiga:

1. Alu i le vaega Withdrawal i lau Personal Area ma kiliki Bitcoin (BTC) .
Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
2. O le a talosagaina oe e tuʻuina atu se tuatusi Bitcoin atotupe fafo (o lau atotupe Bitcoin patino lea). Su'e lau tuatusi atotupe fafo o lo'o fa'aalia i totonu o lau atotupe Bitcoin patino, ma kopi le tuatusi lea.

3. Ulufale i fafo le tuatusi atotupe, ma le aofaʻi e te manaʻo e faaui i tua, ona kiliki lea o le Continue .

Fa'aeteete e tu'uina atu le mea tonu lea pe o tupe e ono leiloa ma le toe maua mai ma le aofa'i o le talaina.

Teuga ma le Talaina o le faʻaaogaina o Bitcoin i luga ole Exness
4. O le fa'amaufa'ailoga o le a fa'aalia ai fa'amatalaga uma o lau tala fa'aui i tua, e aofia ai so'o se pili o le talaina; afai ua e faamalieina, kiliki Faamaonia.

5. O le a lafo atu se fe'au fa'amaonia i le ituaiga saogalemu o lau Exness account; ulufale i le code fa'amaonia ona kiliki lea Fa'amaonia.

6. E tasi le fe'au fa'amaoniga mulimuli o le a logoina oe ua mae'a le fa'aui i tua ma ua fa'agasolo.

Va'ai lua feuiaiga faaui i tua nai lo le tasi?

E pei ona uma ona e iloa, o le tala i tua mo Bitcoin o loʻo galue i le tulaga o tupe toe faʻafoʻi (e tutusa ma le faʻauluina o kata faletupe). O le mea lea, a e faaui i tua se aofaiga e sili atu nai lo tupe teu e le toe faʻafoʻiina, o le faiga faʻapitoa e vaeluaina le fefaʻatauaiga i totonu o se tupe toe faʻaleleia ma se tupe faʻaalu. O le mafuaaga lea e te vaʻai ai i fefaʻatauaiga e lua nai lo le tasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai mai e te teuina 4 BTC ma maua se tupe mama o le 1 BTC mai fefaʻatauaiga, e tuʻuina atu ia te oe le aofaʻi o le 5 BTC i le aofaʻi. Afai e te faaui i tua le 5 BTC, o le a e vaʻaia ni fefaʻatauaiga se lua - tasi mo le aofaʻi o le 4 BTC (toe faʻafoʻi lau tupe teu) ma le isi mo le 1 BTC (tupe mama).


Manatu e matau

1. E mafai ona teuina tupe i le tasi Bitcoin tuatusi ma alu ese i se isi tuatusi Bitcoin. E ui lava e mafai ona e faʻafeiloaʻi tupe i lau atotupe Exness Bitcoin e aunoa ma le faia o se tupe teu, afai e te manaʻo e faaui i tua le tupe, e tatau ona e faia muamua se tupe teu i totonu o le atotupe Bitcoin.

2. E ui e masani ona ave le tala i tua o Bitcoin i itula 72, pe afai e 95% tupe teu i totonu o le PA e faʻaaoga ai Bitcoin, o le a faʻagasolo otometi le faʻauʻuina (e aunoa ma se faʻagaioiga tusi mai tagata tomai faapitoa tau tupe).

3. E tatau ona sili atu lou aofa'i o le fa'aui i tua o le Bitcoin i le aofa'i o totogifuapauina o miners i le taimi nei po'o le paleni atoa , pe o le a fa'aalia se fa'amatalaga sese.

Fa'ata'ita'iga : Afai e iai sau 5 BTC ma o le taimi nei o le miner fee o le 1 BTC, o le a le mafai ona e faaui i tua le 4.5 BTC ona o le paleni (0.5 BTC) o le a la'ititi nai lo le totogi o le miner (1 BTC). I lenei tulaga e mafai ona e faaui i tua se aofaiga i le va o le 1.01 BTC ma le 3.99 BTC, poʻo le 5 BTC.

E fautuaina e te fa'ailoa i taimi uma le tau maualuga e fautuaina ina ia mautinoa e fa'agasolo vave lau fefa'ataua'iga ; o le totogi sili atu e te faʻaalia o le a faʻapipiʻi tupe i lau faʻamatalaga fefaʻatauaʻiga. I le avea ai o se tulafono, o le totogifuapauina talafeagai e fautuaina e atotupe BTC.

4. E le mafai ona tuʻuina atu tupe i se atotupe Exness Bitcoin i se PA ese.


Fa'ai'uga: Fa'atonu Fa'aputugatupe Seamless ma Bitcoin i Exness

Bitcoin ofo atu i tagata Exness se auala saogalemu, vave, ma faʻasalalau mo le puleaina oa latou tupe. Pe o loʻo e teuina pe faaui i tua, faʻaaoga Bitcoin i Exness faʻamautinoa o loʻo faʻatautaia au fefaʻatauaiga ma le sili ona lelei. E ala i le mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatala atu i lenei taʻiala, e mafai ona e faʻaogaina atoatoa faʻamanuiaga a Bitcoin, faʻatagaina oe e taulaʻi atili i au fefaʻatauaʻiga ma faʻaitiitia i luga o fefaʻatauaiga.