Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia

Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
I Namibia, o se malo ua iloga i lona tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma le faʻaleleia o tulaga tau tupe, o le mafai ona faigofie ona teu ma faʻauʻu tupe e taua mo tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi. O le Exness, o se ta'iala tau fefa'ataua'iga i luga o le initaneti, ua tula'i mai o se paaga fa'atuatuaina i le tu'uina atu o auaunaga tau tupe lelei ma malupuipuia. Faatasi ai ma lona faʻaogaina faʻaogaina ma le malosi o le puipuiga, Exness faʻafaigofie fefaʻatauaiga, faʻamalosia tagata Namibian e auai ma le mautinoa i maketi o le lalolagi. O lenei tala o loʻo suʻesuʻeina le taua o le Exness deposit ma le talaina o auaunaga i Namibia, faʻamalamalamaina o latou aafiaga ma le taua i totonu o le faʻalapotopotoga tau tupe i le lotoifale.


Faʻafefea ona teu tupe i Exness Namibia e ala ile PayBuddy

E sili atu le faigofie nai lo se isi lava taimi e fa'atupe ai lau Exness account i le PayBuddy, o se e-payment app e avanoa mo fefa'atauaiga feavea'i i Namibia. E leai se komisi pe a teu i totonu o lau Exness account ma lenei filifiliga totogi ma o le tala i tua e ofoina atu e aunoa ma se totogi.

O mea nei e tatau ona e iloa e uiga i le faʻaaogaina o PayBuddy:

Namibia

Laiti Tupe teu

USD 10

Teuga maualuga

USD 920

Fa'aitiitiga Aveesea

USD 3

Tu'u i tua aupito maualuga

USD 920

Totogi Fa'agaioiina o Tupe Teu ma Tala'i

Sa'oloto

Taimi Fa'agaioiina o Tupe Teu ma Tala'i

Vave*

*O le faaupuga “vave” e faailoa mai ai o se fefaʻatauaiga o le a faia i totonu o ni nai sekone e aunoa ma le faʻaogaina o tusilima e a matou tagata tomai faapitoa i matagaluega tau tupe.

Fa'aaliga: O tapula'a o lo'o ta'ua i luga e fa'atatau i fefa'atauaiga se'i vagana ua ta'ua i se isi itu.


1. Alu i le vaega Teuina i lau Personal Area , ma filifili PayBuddy .

Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
2. Filifili le teugatupe tau fefaʻatauaʻiga e te manaʻo e faʻaulu i luga, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o tupe teu, ona kiliki lea Faʻaauau .
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
3. O le a tu'uina atu ia te oe se aotelega o le fefa'atauaiga; na o le kiliki Confirm pe afai e te fiafia e faʻaauau.
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
4. O le a toe fa'afeiloa'i oe i se pepa totogi e mana'omia ai le numera telefoni e feso'ota'i atu i lau PayBuddy account; kiliki Fa'amau pe a mae'a.
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
5. O le a aliali mai se mata fou, faʻaalia se QR code e tatau ona suʻeina i lau PayBuddy app. A maeʻa loa, o le a maeʻa le fefaʻatauaiga.
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia

E faʻafefea ona aveese tupe mai Exness Namibia e ala ile PayBuddy

1. Filifili PayBuddy i le vaega Withdrawal o lau Personal Area .
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
2. Filifili le teugatupe tau fefa'ataua'iga e te mana'o e ave'ese mai ai tupe, le tupe filifilia o le talaina, ma le aofa'i o le talaina. Kiliki Fa'aauau .
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
3. O le a faʻaalia se aotelega o le fefaʻatauaiga. Ulufale le code fa'amaonia e lafo atu ia te oe ile imeli po'o le SMS e fa'atatau ile ituaiga puipuiga ole Personal Area. Kiliki Fa'amau .
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
4. I luga o le isi lau, tuʻu le numera o le telefoni na lesitala i lau PayBuddy account ma kiliki Faʻamaonia e faʻaauau.
Exness Deposit ma Toso Tupe i Namibia
5. Fa'afetai, ua mae'a lenei fefa'ataua'iga.

Paionia Saolotoga Tau Tupe: Exness Faafaigofie Faagaioiga Teuteu ma Talaina i Namibia

I le fa'ai'uga, 'au'aunaga fa'ate'a ma tala'i a le Exness o lo'o iai sona sao taua i le fa'alauiloaina o le tu'ufa'atasiga tau tupe ma le fa'aogaina i Namibia. E ala i le ofoina atu o se faʻaoga faʻaoga faʻaoga ma faʻamuamua le saogalemu, ua avea Exness ma soʻo faʻalagolago mo tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi o loʻo sailia ni fofo faʻalagolago tau tupe. A'o fa'aauau pea ona talia e Namibia faiga fa'akomepiuta i mea tau tupe, ua sauni le Exness e lagolago mana'oga tau tupe a ona tagata fa'aoga, ma saofagā i le fa'atupulaia o le tamaoaiga ma le manuia o le atunu'u.