Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det

Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det


Hva er Exness Social Trading?

Sosial handel gjør det enkelt ettersom nybegynnere kan kopiere erfarne handelsmenn med både inntekter fra lønnsomme handler. Sammen med en imponerende pakke med verktøy, er kontrollen over investeringene dine fast i håndflaten din.

Investoren

En investor er en kopihandler som bruker Social Trading-tjenesten til å bla gjennom og velge handelsstrategier laget av erfarne tradere (vi refererer til som en strategileverandør), og deretter kopiere handlene som er gjort i disse strategiene.


Strategileverandøren

Målet til en strategileverandør er å tjene på handlene sine, og som de gjør, tjener investorer også (til forholdsmessige priser). Strategien som helhet måles med beregninger for å beregne avkastning og risiko, førstnevnte er et signal om ytelse mens sistnevnte er et dynamisk risikoområde som oppdateres konstant.

Når en strategileverandørs strategi gir overskudd, tjener de også provisjon med en hastighet de setter (mellom 0%-50%). Dette oppnås ved slutten av en handelsperiode .


Hvordan virker det?

Som strategileverandør (trader)

La oss diskutere deg som strategileverandør og forklare hvordan det faktisk fungerer. Hvis du har noe godt, mener vi faktisk de beste handelsstrategiene som du vil dele med andre og kan tjene en ekstra mengde overskudd, så er exness sosial handel riktig for deg. Bare åpne en sosial handelskonto og del dine handelsstrategier.
Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det
Syng på Exness-kabinettet ditt og finn deretter delen "Sosial handel". Herfra kan du sjekke at det er et skjema der du kan registrere dine handelsstrategier med exness-fellesskap.
Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det
Gi et navn til strategiene dine sammen med noen beskrivelser og angi et passord, og klikk deretter på "Fortsett"-knappen. Her kommer en ny side hvor du må deklarere ditt foretrukne resultatforhold og kontovaluta.
Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det
først av alt, må du bestemme hva som vil være din overskuddsdeling. Det starter med 0 % til 50 % maksimalt. Basert på dette forholdet vil avkastningen din beregnes. Forvirret??

For eksempel, hvis du setter av 5 % i provisjon og noen (investor) begynner å takle handel og spørsmålet er, hvordan betaler investoren deg for lønnsom oppføring? Enkelt, siden du har belastet en provisjon som betyr at du belaster investoren for en overskuddsandel. Så hvis en investor får en fortjeneste på $100 totalt, noe som betyr, vil du bli betalt 5% av. Som et resultat vil det være $5 totalt. Så du bør bestemme hvilket beløp du vil ha som overskuddsdeling fra investorene dine.

Og til slutt, velg et profilbilde for handelsstrategiene dine og klikk på last opp. Du har registrert en sosial handelskonto som en strategileverandør. En bekreftelses-e-post har blitt sendt til din registrerte e-postadresse med ditt sosiale handelskontonummer og alt. Nå kan du begynne å handle på egen hånd og andre kan bli med eller kopiere handelssystemene dine hvor du kan tjene litt ekstra penger som belønning for å være en god Trader.


Som en strategifølger (investor)

La oss diskutere deg som strategifølger og forklare hvordan det faktisk fungerer. Vi håper du forstår detaljene til Strategies Provider. Med enkle ord er strategifølgere den motsatte personen av handelsmenn som fungerer som en investor.
Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det
I disse tilfellene må du finne ut de best mulige handelsstrategiene og kopiere handelen deres automatisk. Saken er at du må laste ned Exness Social Trading-appen og opprette en konto. Apper er tilgjengelige for både Android- og iOS-systemer. Du kan begynne å kopiere i bare tre enkle trinn.
Hva er Exness Social Trading? Hvordan bruke det
det er for enkelt å bruke. velg dine foretrukne handelsstrategier og sett inn via ditt foretrukne innskuddssystem. Handel vil utføres automatisk når handelsmennene dine foretar eller lukker en egen oppføring. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å sette inn eller ta ut penger fra din sosiale handelskonto.

Hvordan fungerer kopiering?

Kopiering er en prosess der strategileverandørens handler kopieres til investorens konto, etter å ha tatt med en kopieringskoeffisient .

La oss se på to scenarier en investor kan møte:

En investor kan begynne å kopiere en strategi selv når markedet er stengt (inntil 3 timer før markedet åpner igjen). I slike tilfeller vil bestillingene bli kopiert til siste tilgjengelige markedspris.
  1. Begynn å kopiere uten åpne handler:

Investor velger å investere i en strategi som ikke har noen åpne handler for øyeblikket. Når han klikker på 'Åpne en ny investering', beregner systemet en kopieringskoeffisient. Når strategileverandøren åpner en handel, kopieres handelen umiddelbart til investors konto tilsamme åpningspris.

Hvis strategileverandøren åpner en handel på 1 lot , og den beregnede kopieringskoeffisienten er 2 , vil handelen bli kopiert som 2 lot på investeringskontoen.
  1. Begynn å kopiere med åpne handler:

Investor velger å investere i en strategi som for tiden har noen åpne handler. Når han klikker på 'Åpne en ny investering', beregner systemet en kopieringskoeffisient . I dette tilfellet beregnes kopieringskoeffisienten annerledes fordi den også involverer strategileverandørens spredningskostnader for åpne handler.

Handeler som allerede er åpne, kopieres til investors konto ved å bruke gjeldende markedspris som kan være forskjellig fra åpningskursen for handlene på strategileverandørens side.

Dersom strategileverandøren åpner en handel på 1 lot , og den beregnede kopieringskoeffisienten er 2 , vil handelen bli kopiert som 2 loter på investeringskontoen til gjeldende markedspris.
  1. Etterfølgende kopiering:

Når strategileverandøren åpner nye handler, vil de umiddelbart kopieres til investorens konto med samme åpningspris som strategileverandøren. Kopieringskoeffisienten som brukes for beregningen er den faktiske kopieringskoeffisienten som beregnes og oppdateres i henhold til disse reglene .

Hvis strategileverandøren åpner en handel på 1 lot , og den beregnede kopieringskoeffisienten er 2 , vil handelen bli kopiert som 2 lots på investeringskontoen til samme pris som på strategileverandørens side.


Hva er Social Trading Commission?

Social Trading provisjon er en avgift som en investor betaler til en strategileverandør for lønnsomme investeringer . Med Social Trading definerer strategileverandører en provisjonssats som investorer skal dele fortjenesten for de kopierte strategiene med.

For eksempel:

Hvis en investor tjener 1 000 USD på en investering og provisjonssatsen er 10 %, vil han bli belastet med 100 USD som skal betales som provisjon til strategileverandøren.

Sosial handelsprovisjon krediteres en standard handelskonto opprettet automatisk i strategileverandørens personlige område for dette formålet. Det kalles Social Trading Commission-kontoen , og disse midlene når de er kreditert, kan brukes til handel, uttak eller for overføring til andre kontoer.


Fordeler med Exness Social Trading

  • Ingen handel på egen hånd. Og du har kanskje mulighet til å kopiere de gode og dyktige handelsregnskapene.
  • Siden det ikke er behov for å handle på egen hånd, er det ikke nødvendig å betale tid for handel, og det er ikke nødvendig å følge med på de ulike markedsnyhetene og oppdateringene.
  • Handel kan også startes ved å gi en minimumssaldo. Det betyr at det ikke krever en stor investering i seg selv. Du kan også sette inn penger i henhold til din evne.
  • Det er et privilegium å velge forhandler etter ditt valg, og du kan bestemme partistørrelsen, fortjeneste/tap-forholdet i henhold til ditt eget.
  • Hvis du vil, kan du kopiere flere traderes handler på samme konto.
  • Midler kan omsettes umiddelbart.

Vi håper du forstår alle problemene knyttet til Exness Social Trading. De som ønsker å dra nytte av slik handel må først analysere kopihandlernes konto og dens strategier og overordnet risikoforhold. Men hvis du har flere spørsmål, vennligst gi oss beskjed via e-post eller telefon eller legg inn kommentaren din nedenfor. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.